IMG_2872 IMG_2873

Hey guys! It's Monday again (which you probably already know haha) so I'm having a busy day at school. I want to go to Mango in the afternoon because I saw some really nice handbags online so maybe I'll do some shopping. By the way there's Primark in the city where my boyfriend lives now so I can't wait to shop some nice spring and summer stuff there!

Lately I've been thinking about sharing more of my lifestyle tips here, I'm always getting questions about how I stay positive and happy etc so I really think that some of my mindset secrets could be helpful to some. I already posted some articles like that but I wasn't sure if I want to continue with it. I think I'm gonna share something about achieving your goals and how the universe works, but also tips like how to get fit, how to get a clear sking and stuff like that. Eventhough I want this blog to be about me and my life, I would be really happy if this could also be a place where you get some inspiration and where you feel happy and safe, I hope you get what I mean. Plus my mindset is one of the most important parts of my life and maybe you'll even get a chance to get to know me better. So, if you have any requests on what you'd like to read about, let me know in the comments! Now I'm gonna eat my breakfast and jump into my day. x

//

Ahoj všichni! Už tu zase máme pondělí (což nejspíš dobře víte haha), takže mám další perný školní den. Odpoledne se chci jít podívat do Manga, viděla jsem na internetu pár hezkých kabelek, tak je chci omrknout a možná nějakou koupit. Mimochodem, tam, kde teď bydlí můj přítel, je velký Primark, takže se nemůžu dočkat, až si tam nakoupím něco hezkého na jaro a léto!

Poslední dobou jsem hodně přemýšlela, že bych na blogu sdílela i nějaké svoje lifestylové tipy, protože často dostávám otázky typu jak zůstat pozitivní a podobně, takže by možná některé moje myšlenky mohly mnohým z vás pomoci. Už jsem pár takových článků napsala, ale nebyla jsem si jistá, jestli v tom chci pokračovat. Nejspíš napíšu článek o dosahování cílů a o tom, jak funguje "vesmír", ale taky tipy ohledně formování postavy, jak se zbavit pupínku a tak dál. I když je můj blog o mě a mém životě, chtěla bych, aby to zároveň bylo místo, kde načerpáte nějakou inspiraci, kde se budete cítit hezky a v bezpečí, jestli chápete, jak to myslím. Navíc moje myšlení tvoří velkou část celého mého života a třeba mě tak ještě líp poznáte. Takže pokud máte nějaký návrh na téma, o kterém byste si rádi něco přečetli, hoďte mi to do komentářů! Teď už se jdu nasnídat a vrhnu se do nového dne. x 

5 comments

Reply

Myslím si, ze je to super nápad ? Sama jsi tu psala, kolik sis toho prožila, tak by asi mnohé zajímalo, jak ses s tím prala ?

Reply

Nepřemýšlela jsi natočit nějaký tutoriál ať už na líčení či na kulmování vlasů? 🙂 

Reply

Zatím ne, ale třeba na to někdy seberu odvahu hehe 🙂 

Reply

I'd really love to read about some of your lifestyle tips! That would really be something I'd be interested in!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Určitě se do těch všech článků pusť! Moc ráda si to přečtu! 🙂 ♥

http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.