img_1243-kopie breakfast-kopie img_1249-kopie

Hello babes. I'd love to give you some positive thoughts, but I've been in such a bad mood since yesterday night. I'm totally unhappy with my hair. Like yeah, I know, it's not the end of the world and it's just hair, but I'm SO cautious and emotional when it comes to my hair. When I was younger, I was experimenting with my hair color a lot and my hair was so damn damaged. I tried so many hair dressers and usually I wasn't happy with the result. Now I thought I finally found someone who will be careful and can give me exactly what I want, but the result is worse than it was before, my hair is damaged and my money is gone. God, I know I'm so annoying (my boyfriend will probably kill me in a few seconds), but I'm so disappointed 🙁 Have anyone of you been through the same? Do you have some tips on how to get rid of ginger hair? 

Anyways, this was our breakfast today. I made banana icecream with berries, topped with granola, some seeds and some banana. Super yummy.

//

Ahoj. Moc ráda bych vám teď napsala spoustu pozitivních věcí, ale od včerejšího večera jsem hrozně smutná. Jsem totálně nespokojená s mými vlasy. Jasně, já vím, není to konec světa a jsou to prostě jenom vlasy, ale vždycky jsem na ně byla šíleně opatrná a jsem na všechno kolem vlasů taková citlivka. Když jsem byla mladší, hodně jsem experimentovala s barvami a neskutečně jsem si je zničila. Zkusila jsem nespočet kadeřnic, od kterých jsem většinou odcházela nespokojená. Teď jsem myslela, že už jsem konečně našla někoho, kdo mi vytvoří přesně to, co chci a bude opatrný, ale výsledek je horší, než s čím jsem tam přišla, vlasy mám zničené a peníze pryč. Bože, vím, že jsem otravná (přítel mě za chvíli asi zavraždí), ale jsem tak zklamaná 🙁 Zažily jste to někdy taky? A nemáte nějaký tip, jak se zbavit zrzavých vlasů?

Jinak tohle byla naše dnešní snídaně. Udělala jsem banánovou zmrzlinu s borůvkami a jahodami, posypala jsem ji granolou, různými semínkami a banánem. Mňamka.

11 comments

Reply

Zlatoo :(( Myslim ze vsechny holky Te pochopi. Vlasy jsou koruna krasy a kazda si na nich davame zalezet, takze Te chapu/chapeme 🙁 Ale Tobe slusi vsechno, podivej se do zrcadla! Jsi tak krasna❤ A neslo by kadernici ukazat fotky zrzavych vlasu s prosbou aby Ti to opravila?

Reply

Děkuju zlato <3 Zkusím to, ale určitě mi řekne, že je znovu odbarvíme, a to už nebudu dělat znova, už teď je mám totálně zničený 🙁 

Reply

🙁 to tě jako fakt chápu. Čím to je? Vždyť jsi měla vždycky hnědou ne? :/<3

Reply

Vždycky jsem střídala hnědou a blond, posledních 5 let jsem měla tmavé vlasy, ale loni jsem se rozhodla, že chci svojí přirozenou barvu, takže jsem šla na balleyage, která mi teď po pár měsících začala házet červené odlesky a chtěla jsem to pryč a nakonec mám teď hnědo zrzavé 🙁 Moje vysněná barva je studená světle hnědá..

Reply

Ja som si našťastie nikdy vlasy nefarbila. Jedine som si odfarbovala konce pomocou nejakého gélu a dopadlo to, našťastie, super. 

Myslím, že jediné riešenie je asi ďalšie odfarbenie, ale ako píšeš, to ti len opäť zničí vlasy. 

Dúfam, že na niečo prídeš! 🙂 

IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

Reply

Děláš dobře! Kdybych to mohla vrátit, nikdy bych se nezačala barvit, ale zkus to vymluvit tvrdohlavému puberťákovi 😀 Děkuju 🙂 

Reply

Odbarveni=vzdy vsetlejsi nez puvodne a niceni vlasu. Protože jde jen o sezrani původní barvy peroxidem. Barva nesmí obsahovat peroxid. Musí to být barvení, ne odbarvovani. Nebo mozna jen přeliv? Ale nejsem kadeřnice. Jen jsem sama už zažila dost. Já byla nespokojená s franc provost a tony and Guy taky žádná sláva.

 

 

Reply

No, já jsem zkusila věřit kadeřnici a jak to dopadlo 🙁 Už se fakt budu bát k někomu jít, když jsem se barvila na tmavo, vždycky mi to dělala mamka, a jakmile jdu ke kadeřnici, je to katastrofa. Nejhorší je, že už jsem loni chtěla s barvením skončit, proto jsem si nechala zesvětlit ty barvené vlasy a už jsem měla tak 20cm odrosty a teď s tím můžu začít znovu.. Jediný, v co doufám je to, že se mi ta zrzavá vymyje a zůstane mi nějaká tmavá blond, ale bůh ví :/

Reply

Tie raňajky vyzerajú moc dobre a chutne. 

Tvoje sklamanie z vlasov ma mrzí. Ja osobne som si ešte nikdy vlasy nefarbila, takže ti nemôžem nič poradiť. 🙁

Reply

Nikdy si vlasy nebarvi! <3 Přírodní barva je stejně vždycky nejkrásnější..

Reply

Teda, vlasy jsem si nikdy extrémně nebarvila, jenom melír, ombre apod., takže v tomhle ohledu žádný typ nemám :/ Jinak snídaně vypadá skvěle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.