IMG_4990

Good morning! I woke up like three hours ago, did a short workout, washed the coconut oil from my hair and made a yummy breakfast for me and my boyfriend. The weather sucks and it's so damn windy today so we have no idea what we're gonna do. I don't want to stay at home all day, but it's hard to come up with some fun activities on a day like this. Maybe we're just gonna grab a coffee or a smoothie somewhere and watch movies for the rest of the day. What are you guys doing today? 

I also wanted to tell you about the idea that I got yesterday. I want to make more videos for you and I personally love watching these random vlog mashups from a few days, these videos are a bit longer and I always watch them when I workout. I don't want to do weekly vlogs, because first, I don't do too many exciting stuff that are worth vlogging every single week, and second, it's not so easy to produce a nice video every week, it takes a lot of time and I'd rather  put this time to my blog. So what's the point – I thought I could vlog throughout the whole month, I would be filming the interesting things and then make a longer video every single month. What do you guys think, would you like it? 

//

Dobré ráno! Vstala jsem asi před třemi hodinami, zacvičila jsem si, smyla jsem si z vlasů kokosový olej a udělala výbornou snídani pro mě a přítele. Počasí je dneska dost na nic a šíleně fouká vítr, takže vůbec nevíme, co budeme dělat. Nechci být celý den zalezlá doma, ale v tomhle počasí je docela těžké vymyslet něco zábavného. Možná si jen zajdeme někam na kafe nebo na smoothie a zbytek dne budeme koukat na filmy. Co dnes děláte vy?

Taky jsem vám chtěla říct o nápadu, který jsem včera dostala. Chtěla bych pro vás začít dělat víc videí a já osobně mám teď hrozně ráda random vlogy složené z několika různých dní, tahle videa jsou trochu delší a pouštím si je při cvičení. Nechci dělat týdenní vlogy, protože zaprvé, nedělám každý týden tolik zajímavých věcí, které by stály za natáčení, a zadruhé, videa zabírají hodně času, který chci radši vkládat do blogu. Takže o co mi jde – myslela jsem, že bych mohla vlogovat během celého měsíce, natáčela bych ty zajímavější věci a udělala z toho jedno delší video každý měsíc. Co na to říkáte, líbilo by se vám to?

4 comments

Reply

Za mě určitě vlogy anooo 🙂 ten vánoční byl super – hlavně mě pobavilo to tvý "do prdele!" :D:D:D a malá neteřinka je rokošná 🙂

Reply

Haha, čekala jsem, kdy na to uslyším nějakou reakci 😀 😀 Přišla mi škoda to tam nenechat, aspoň je to autentický 😀 Je to andílek <3 Moc děkuju za reakci! 

Reply

Tyhle ,,random střípky'' spojené do jednoho vlogu miluju! Takže já jsem určitě pro 🙂

Reply

Super, děkuju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.