img_7968-kopieimg_7953-kopie

It's Friday and the sun is shining! But I'm a lazy girl with a pain in my mouth because of my wisdom teeth so I'm gonna stay home and chill (that's my most frequently used word haha). I'm at the end of the book called White Girl Problems, I kinda like it, it's funny. What are your plans for the weekend? It's December already which basically means it's Christmas tommorrow so I think I'm gonna start baking some Christmas sweets. I'll probably start with gingerbread cookies, they're my favorite! I need to get myself into the real festive mood, I absolutely love Christmas, but the older I get, the less I think about it. I bought three gifts only so far so I'll have to do some shopping soon as well. 

//

Je pátek a svítí sluníčko! Ale protože jsem lenoch, kterého bolí celá pusa od moudráků, zůstanu celý den doma a budu chillovat (moje nejpoužívanější slovo haha). Jsem na konci knížky Problémy zazobaný holky, docela se mi to líbí, je to sranda. Jaké máte plány na víkend? Už je prosinec, což víceméně znamená, že zítra je Štědrý den, takže nejspíš začnu péct nějaké cukroví. Jako první udělám asi perníčky, ty mám nejradši. Potřebuju se dostat do té pravé sváteční nálady, Vánoce miluju, ale čím jsem starší, tím míň na to myslím. Zatím jsem koupila jenom tři dárky, takže mě nejspíš brzo čekají taky nějaké další vánoční nákupy. 

7 comments

Reply

I haven't started my christmas shoping yet and my exams are coming so I really feel like I won't have the time to do it all, it's kind of stressfull!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Ah, same here! But we can do it! 

Reply

Recept na veganské perníčky dáš?:)

Reply

Asi vezmu něco z Veganotic 🙂 Kdyžtak ti sem do komentářů pak hodím přímý odkaz 🙂

Reply

http://www.veganotic.cz/clanky/75-mekke-vanocni-pernicky

Reply

Ja už sa na Vianoce teším, ale nechcem, aby ten čas tak letel, lebo ani sa nenazdáme a bude po nich. Takže si treba vianočnú atmosféru užiť. Tiež už som nakúpila nejaké darčeky, čomu sa teším, lebo sa cítim omnoho pokojnejšia. 

Prajem ti krásny víkend.

 

Reply

Letí to hrozně 🙁 Děkuju, taky přeju krásný víkend! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.