Moji milí čtenáři <3 Já vlastně ani nevím, kde začít. Tak dlouho jsme se tady na blogu neviděli, i když tahle moje dlouhá pauza vlastně vznikla naprosto neplánovaně. Důvod je jednoduchý, naložila jsem si toho hodně a jak už to v životě chodí, koníčky občas musí jít stranou. V době přidání posledního příspěvku jsem finišovala přípravy spuštění značky, měli jsme spoustu starostí s dokončováním rekonstrukce a v kombinaci s péčí o roční dítko a tvorbou obsahu na Youtube na Instagram už mi prostě nezbyla žádná volná chvíle. Ne, že bych toho teď měla na práci méně, spíš naopak, ale už mi blog chyběl tak moc, že jsem došla k rozhodnutí, že občas ho prostě budu chtít upřednostnit před ostatními věcmi, i když to bude znamenat pozdější odpovědi na e-maily nebo o něco kratší noční spánek. Moc se těším, že to tu zase trochu oživíme. Blog pro mě vždycky byl místem, kde s vámi mám ten nejbližší vztah a vždycky jsem do něj dávala kus srdce, takže si moc vážím toho, kolik z vás se na můj návrat celou tu dobu ptalo.

No a co hlavního se za poslední měsíce stalo? Pokud mě nesledujete na Instagramu, tady je malé shrnutí:

~ doma už nemáme miminko, ale malou slečnu, která nás každý den zásobuje svojí pozitivní energií, pusinkami, teď už pomalu i větami <3
~ vypustila jsem do světa svou vlastní značku!
~ dokončili jsme rekonstrukci a přestěhovali se
~ byli jsme na naší první rodinné dovolené na překrásné Sardinii (vlog tady)
~ na podzim jsme letěli pracovně do Paříže, v lednu jsme byli skoro dva týdny v Barceloně a v únoru jsem vyrazila s Anetkou na Tenerife. Jsem tak vděčná, že už můžeme zase víc cestovat!
~ oslavila jsem své 26. narozeniny
~ zesvětlila jsem si vlasy 😀

Dlouho jsem přemýšlela, jestli nějak pozměnit koncept blogu, jak to od teď celé pojmout, nebo jestli nechat vše při starém, i když v menší intenzitě. Dejte mi klidně vědět vaše nápady, témata, která by vás zajímala. Myslím, že si s tím budu ještě nějakou dobu hrát v hlavě a uvidím, jak to budu cítit. Nemůžu slíbit, že články budou vycházet v pravidelných intervalech, ale budu mít radost, i když se tu uvidíme jen párkrát do měsíce <3

S láskou, M.

31 comments

Reply

Markétko, jsem tak ráda, že jsi zpátky! Blog mi moc chyběl, ze začátku jsem kontrolovala každý den, jestli se neobjeví nový článek, později aspoň 2x do měsíce, ale nezapomněla jsem na něj nikdy. Budu se těšit na jakýkoliv článek, ať to bude klidně jen jedenkrát do měsíce.

Reply

Mockrát děkuju, Leni ❤️

Reply

Ježiš mám takovou radost! To je krásná zpráva dne. Tvůj blog mi chyběl, tak jsem ráda, že se vracíš. Fotky s dceruškou jsou nádherné! Moc vám to sluší. Tobě to mateřství tak sluší, jsi úplně rozzářená a jde vidět jak moc jsi šťastná. Tvůj jeden kousek od Ariette už mám ve skříni a na podzim jsem ho vyvětrala na Santorini. Toto léto si dělám zálusk na bílé lněné šaty od Ariette, kde si schovám svoje už těhotenské bříško?. Ten čas tak letí! Měj se krásně a těším se na články.

Reply

Jé, to jsem moc ráda ? Děkuju! A moc gratuluji k těhotenství! Budeme mít letos i nádherné mušelínové šaty, které jsou na těhotenské bříško jako dělané ?

Reply

Markét, to je taková paráda, že se vracíte k blogu. Úplně mi to rozzářilo den!

Reply

❤️ Děkuju!

Reply

Také bych nechala klidně blog tak jak je, je krásně přehledný. Já mám nejraději různé recepty, outfity a pak random photos. Užijte si krásné jarní dny, Markét ?

Reply

jeee❤️❤️není to tak dávno, co jsem zase přečetla celý blog od začátku, protože mi chyběl, haha. a klidně bych nechala všechno při starým!

Reply

Děkuju ❤️

Reply

Tohle mi tak zlepšilo den! ❤
Na blog se vracím pravidelně nejen pro inspiraci, tak jsem moc ráda, že tu bude opět i něco přibývat.
Na blogu klidně nech vše při starým, tenhle koncept mi moc vyhovuje. ?

Reply

To jsem ráda, děkuju moc ❤️

Reply

Pekný jarný a pozitívny blog, čo každý z nás v tejto dobe potrebuje. Ďakujem?potešilo! Inak obdivujem, aj to ako si všetko, vrátane materstva, vlastnej značky či sťahovania dokázala skĺbiť ! Pekný deň !

Reply

Moc děkuju ?

Reply

uzasny tě videt zpet na blogu, i když tě sleduji na instagramu a youtube, mi blog moc chyběl?✨

Reply

Děkuju ?

Reply

Ahoj Marketka! ? Som rada, ze si spat na blogu, pretoze ja som sa nejaky cas naspat rozhodla instagram na dennej baze nesledovat…tesim sa na nove clanky aj vlogy! Krasny den prajem z Kosic ?

Reply

Moc děkuju a zdravím do Košic ?

Reply

Děkuji za to, co děláte. Jste pro mě obrovskou inspirací a Vaši energii bych mohla přijímat celé dny. Vaše tvorba je nepopsatelná slovy, ale pro mě moc znamená. Velice Vám fandím. Na mém seznamu přání je i spousty kousku od Arriete, nejen kvůli té kráse a kvalitě, ale hlavně podpoře k Vám a takové malé zpětné poděkování. Like na video, odběr a koukaní se na videa je pro mě už snad samozřejmost, ale blog je proste blog. Ještě jednou moc děkuji za to, co děláte.
B. ?

Reply

Baru, mockrát děkuju za krásná slova ❤️

Reply

❤️❤️❤️❤️
Je skvělé, že jsi zpět.

Reply

❤️❤️

Reply

Jsem velmi ráda že se vracíš zpět 🙂 blog bych nechala tak jak je.. Už se těším na články

Reply

Taky jsem ráda, že jsi zpět, články mi chyběly! 🙂
Moc blahopřeji ke spuštění značky a plnění si vlastních snů, je to krásné a inspirativní 😉

Reply

Tvůj blog je skvělá inspirace a jsem ráda, že ses k němu vrátila 🙂 Budu se těšit na tvoje články!

Reply

Jsem tak ráda, že zase přidáváš na blog <3.

Reply

Jsem ráda, že jsi se vrátila zpět na blog. Mám taky ve zvyku upozadit blog jako jednu z prvních věcí, na druhou stranu tvoření webu je pro mě relax a hrozně mě to baví. Jestli něco za ty roky blogování můžu považovat za pravidlo tak to, že se k blogu vždycky ráda vrátím! 😀 Těším se na články! A hlavně na ty, kde je víc textu, moc ráda si vždycky počtu 😀

Reply

Jééé, vždycky jsem jednou za čas kontrolovala, jestli na blogu náhodou něco nepřibylo a hele, je to tady! ♥ Mám radost!

Reply

Jé, mám takovou radost, že jsi zpět! <3 A budu nadšená i ze stejného konceptu, jako doteď, ale stejně tak z nových věcí. Těším se! :))

Reply

Ahoj Markétko, dnes jsem si vzpomněla na tvůj blog a jsem nadšená, že zase přidáváš příspěvky 💕 a hned tři, které jsem ještě nečetla!
Jinak mě na tvém blogu nejvíce baví fotky s inspirací na outfity, různé recepty, cestování – určitě bych neměnila koncept blogu!❤️ Jinak v létě budeme s přítelem provádět rekonstrukci našeho nového bytečku a moc by se mi líbilo na blogu vidět třeba i nějaké typy na bytový design, váš byteček máte s Vildou nádherný! 😊

Reply

Já mám taky velkou radost, že jsi zpět, tvoje články jsou super oddechovka a vždycky jsem se na ně těšila.

Simple living: Co pro sebe můžete udělat na jaře

Reply

Jsem moc ráda, že jsi zpátky! Miluju tvůj blog a je to přesně takové to safe place, které mi pohladí duši. Těším se na další články :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.