Řekla jsem si, že vlog číslo 100 by měl být speciální <3

Prožili jste se mnou tolik důležitých životních událostí, že se mi ani nechce věřit, že natáčím teprve tři roky. Když jsem všechny videa teď zpětně procházela, úplně jsem se dojímala a jsem hrozně vděčná, že jsem tenkrát sebrala všechnu odvahu a to první video zveřejnila. Byla to jízda. Děkuju, že jste její součástí <3

10 comments

Reply

To je krásné výročí ? my moc děkujeme, že nám už takovou dobu zpříjemňuješ život svými videi ❤️ Já tě objevila u tvého 3. Vydaného videa a od té doby jsem závislá a těším se na každé další video! Jen tak dál, Mekétko ???

Reply

3 roky už mi předáváš každodenní inspiraci a chuť být lepším člověkem. Děkuju, že jsi ❤️
Měj krásný den, Markétko ☀️

Reply

Moje slova, Markétka je úžasná osoba?

Reply

Markétko, jsi mi obrovskou inspirací a hodně věcí jsem ve svém životě změnila k lepšímu, právě díky tobě a tvým videím. Takže ti chci takto poděkovat, za to, že jsi, a že natáčíš. Mám tě moc ráda.

Reply

Nádherný Vlog ? Markétko si moje nejoblíbenější blogerka a youtuberka… možná je to i tím, že jsme ve stejné životní fázi co se věku a rodiny týče. Přišla jsem na tebe náhodou když jsem hledala svatební inspiraci… vdávala jsem se ve stejný rok jako ty, otěhotněla ve stejný rok jako ty a měla miminko ve stejném roce. ? Takže jsem těmito největšími životními fázemi procházela zároveň s Tebou. ? Si skvělá a inspirativní, těším se na další vide a články.?

Reply

Moc pěkné video, já tě sleduji jenom rok ale nikdy jsem se nenudila u tvého videa a každou minutu jsem sledovala s úsměvem. Dokonce i hodně tvých videí jsem viděla dvakrát nebo třikrát! Jsi pro mě inspirací a vzorem. DÍKY!

Reply

Ahoj Markétko,
Já tě sleduji ani ne rok, ale tvoje starší videa jsem viděla. Předáváš mi neskutečnou dávku inspirace, energie a pozitivní nálady z tvých článků a videí. U tohohle vlogu jsem měla co dělat, abych se nerozbrečela♥️ Měj se krásně jsi nejlepší ???

Reply

Holky, no vy mě dojímáte! Mockrát všem děkuju, moc si toho vážím, jste úžasné ❤️

Reply

Markétko, vůbec nemáš zač, ty jsi taky úžasná, myslím, že jsem našla svůj vzor, tebe a holky z A Cup of Style☺️Jsi skvělá

Reply

Až dnes jsem měla na chvili čas kouknout na tento vlog a musím říct, že tolik emocí v pár minutách, jsem ještě nezažila. ❤️ Gratuluji k úspěšnému 100. vlogu a přeji minimálně dalších 100 takto úspěšných. Zdravíme z Ostravy ☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.