Krásné pondělí! Doufám, že se máte hezky. Rozhodla jsem se začít s novým pravidelným formátem článků, ve kterých udělám takové shrnutí uplynulého měsíce. I vzhledem k tomu, že už nějakou dobu není v mých silách přidávat daily posty, bude to i pro mě hezké shrnutí a památka. Sice už bude konec února, ale řekla jsem si, že je škoda takhle na začátku roku vynechat leden, takže ho přidám dnes trochu opožděně a další díl vyjde na začátku nového měsíce. Snad se mi podaří tyhle články vydávat hezky pravidelně a doufám, že vás budou bavit <3

1. Malé kamarádky // 2. Neutrální tóny, to je moje! // 3. & 4. Náš nový domov, aneb projekt rekonstrukce oficiálně začíná.

Procházky, procházky, procházky.. ta nejzajímavější a taky skoro jediná aktivita, kterou teď můžeme dělat mimo domov. O to víc si je ale užíváme.

Studio time! Už se moc těším na další nahrávání.

Zasněžená Praha <3

Ani nevíte, jak se těším na to, až se poprvé projdu bosá po dřevěných parketách a vykoupu se v naší nové koupelně. Musím zaklepat, že zatím všechno postupuje podle plánů, dodávky materiálů nám hezky navazují a pokud se nic nepokazí, mohli bychom se v průběhu jara stěhovat. Ale asi znáte, jak to chodí, nikdy nevíte, co se stane, takže raději s ničím nepočítám. Každopádně je skvělé vidět, že už se konečně někam posouváme.

Moje krásná Anetka a pauza na kávu.

1. & 2. Vizualizace, vzorky, obrovský výběr a nekonečné rozhodování. // 3. celá rodinka pohromadě <3 // 4. Vysvitne první sluníčko = vytahuju holé kotníky, haha!

opatrujte se. x

13 comments

Reply

z rozhodnuti psat tyhle pravidelne mesicne clanky mam vazne radost ?❤️

Reply

❤️

Reply

Krásný nápad Markétko! Děkuji Ti za přísun pozitivní energie ve tvých fotkách v této neradostné situaci. Moc Vám fandím v rekonstrukci bytu, těším se s Vámi a těším se na výsledek rekonstrukce, (vizualizace nemají chybu) . Chtěla bych se zeptat, jaký lak máš na druhé a čtvrté fotce, jsou to opravdu krásné barvy, předem děkuji a posílám pozdrav Ema.

Reply

Děkuji moc ❤️ Bohužel takhle zpětně už vůbec nevím :(( x

Reply

Boží článek ?

Reply

Děkuju <3

Reply

Jsem ráda, že ačkoliv máš starostí nad hlavu, děláš si čas na nás – blog a youtube. Tvoje tvorba mě neskutečně baví a těším se na každý nový vlog nebo článek. Ať se vám daří! <3

Reply

Moc děkuji <3

Reply

Ahoj Markétko,
Chtěla bych jenom říct, že si pro mě velkou inspirací a na tvým blogu mě baví číst každý článek? (vždy mi zlepší den a dodá plno inspirace).
Přeji krásný a pohodový večer.

Reply

krásný článek Markétko <3 těším se na další z
mějte se krásně <3 zdravím do Prahy

Reply

Moc pěkný článek <3 Mám ráda tento typ zrekapitulování – malé radosti jsou v téhle době pro mě důležité. Snad už bude brzy počasí, abychom si mohli všichni užívat sluníčka a načerpat novou energii. Mějte se hezky, ať se daří <3

Reply

Přeju ti, ať se vám na stavbě pořád daří tak jako k teď. Dobře vím, jak je nepříjemné, když se to protáhne. Moc hezký článek a fotky. PS: Jaký to je lak? <333

Reply

Přesně tento typ článků u blogerek miluji! Skvělý formát a způsob, jak shrnout uplynulý měsíc. Tvé fotky mě vždy baví. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.