Krásné pondělí! Doufám, že jste měli fajn víkend. Ten náš byl ve znamení domácí pohodičky a spousty dobrého jídla. Co jiného se taky dá dělat, že? Vzhledem k opatřením a počasí. Jak to zvládáte? Nás naštěstí celkem zaměstnává rekonstrukce a celý den běháme kolem Isabelky, takže pak člověku ani nezbývá tolik prostoru nad tím vším přemýšlet. Ale už se to zdá nekonečné. Dneska je to přesně rok od naší poslední společenské akce a musím říct, že se mi úplně zastesklo i po tom vzít si na sebe lodičky. Myslím, že jakmile se venku oteplí, vytáhnu podpatky i jenom na procházku s kočárkem, haha 😀 Po jakých maličkostech se stýská vám?


Happy Monday! I hope you had a nice weekend. We spent ours by chilling at home and eating lots of yummy food. There’s not much what we can do, right? With all the restrictions and bad weather. How are you coping with all of this? We’re busy with the renovation and we have our hands full of our baby girl, so we don’t really have much time to constantly think about the situation. It feels like infinity though. It’s been exactly one year today since we went to our last social event and I have to say I miss these little things like wearing heels. I think that when it’s warm enough, I’ll wear my heels even with the stroller, haha 😀 What are the little things you miss?

6 comments

Reply

Krásný fotky, jako vždy! Mně dělá radost plánování stěhování a taky když venku vysvitne sluníčko. Nemůžu se dočkat jara!:D

Reply

Dobrý den Markétko, krásné fotky. Mě právě taky zaměstnává rekonstrukce bytu, která je kvůli současné situaci stále delší a delší a online výuka. Nejvíc se mi teď v poslední době zastesklo po tom jít na film do kina, koupit si popcorn a hezky se obléct ??. To bude myslím jedna z prvních věcí, kterou podniknu až to bude možné.

Reply

I mně se zastesklo po společenských akcích, plesech atd. I přesto, že jsem tyto akce dřív nevyhledávala, začaly mi chybět a moc bych chtěla někam jít! Společenský kontakt je určitě důležitý pro všechny a i přesto, že chodím každý den normálně do práce, zábava je přece jen o něčem jiným :)) Mimo to mě s manželem zaměstnává i blížící se demolice starého domu a výstavba nového, takže se máme na co těšit, už jen čekáme na lepší (jarní) počasí 🙂
Mějte se moc hezky a ať se vám daří rekonstrukce! 🙂
Aneta

Reply

Mě popravdě chybí snad už úplně všechno ??‍♀️ Chybí mi cestování, jít na film do kina nebo si zajít do divadla, hezky se obléct a namalovat a nemuset si k tomu nasadit roušku. jít do restaurace nebo s kamarádkou na kafe, moct si koupit oblečení a boty bez stresu, jestli mi to bude, až mi to dorazí. Zajít si na jógu. Chybí mi moct navštívit prarodiče bez toho, abych se bála, že bych je mohla nakazit. A spousta dalšího… a ač jsem často až přehnaný optimista a hodně pozitivní člověk, tak už to i pro mě začíná být celkem náročné. Ale jsme v tom všichni spolu, tak to musíme nějak zvládnout, nejvíc mě na tom trápí to, že nevím, s kterými oblíbenými podniky se po tom všem ještě uvidíme ?

Reply

Čekám miminko, tak mě zaměstnává dělání pokojíčku. Ale ještě chodím do práce, o víkendech se snažíme jezdit na výlet do přírody se psem.
Nejvíce mi chybí cestování a jít si jentak sednout do kavárny na kafíčko a dort. Tetu z Německa jsem viděla naposledy v srpnu kamarádku ze Skotska ještě dýl. A kdo ví, kdy je uvidím. Doufám, že brzy. Ráda bych pak s malým chodila plavat, tak uvidíme, kdy otevřou zase bazény.
Snažím se to všechno brát pozitivně, že aspon na procházky můžeme, ale někdy to na mě padá. Ale to jsou i ty hormony 😀

Reply

Ahoj Markétko,

Prosím, podle jakých filtru vybiras oblečení pro sebe na asosu?
Mám ráda podobný styl jako máš ty, a chci si obměnit šatník, ale když jsem tam koukala, jsem z toho zoufalá.. je tam toho tolik, to bych potřebovala týden na to všechno projet. A máš nějaké rady jak si sestavit nový šatník? Nějaké svetry a pod ještě jdou, ale jaká trička? Co nosíš nejčastěji ty? Moc děkuju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.