Naprostá zimní pohádka! Teď je přesně těch pár vzácných dní v roce, kdy je krásný sníh (občas i se sluníčkem, to je ze všeho nejlepší!) a ještě zima netrvá tak dlouho, takže si ji užíváme. Ale už jen chvíli a klasicky přepnu do módu „ať už je jaro“ 😀 Jak to máte vy? Na sobě mám kabát Massimo Dutti z loňska, svetr & other stories, kalhoty BikBok, batůžek LV, boty Zara a čepice taky, ale pár let stará. PS: fotky jsou focené na zoom 0,5 na iPhonu, ve skutečnosti takhle dlouhý nohy bohužel nemám, ale bohudík ani tak velká chodidla, haha.


Winter wonderland at its best! These are the few rare days of the year when the snow is so pretty (sometimes it’s even sunny, that’s the best!) and the winter hasn’t been so long yet so we’re enjoying it. But a few more weeks and I’ll switch to „I wish it was spring already“ mood as always 😀 How about you guys, do you like winter? I’m wearing last year’s Massimo Dutti coat, & other stories turtleneck, BikBok jeans, LV backpack, boots from Zara and the hat is also Zara, but last year. PS: these photos are taken at 0,5 zoom on iPhone, I don’t have these long legs in real life unfortunately. But fortunately I don’t have such big feet either haha.

4 comments

Reply

Ahojky,
já už se na jaro těším neskutečně, teď bylo pár skoro jarních dní a úplně mě to nabilo:) celkově asi jaro miluju že všech období nejvíc 🙂
Jinak s těma chodidlama mě to fakt pobavilo 😉

Reply

Je to krása, ale na jaro už se strašně těším!:D Hrozně ti to sluší, doufám, že se máte všichni tři krásně <3

Reply

Občas nevěřím očím, co ten iphone dokáže ? moc ti to sluší a s těma chodidlama mě to fakt pobavilo. ? každopádně já už se na jaro strašně těším, ještě mě v únoru čekají narozeniny, tak to bude takový příjemný mezistupeň a pak už budu asi každý den přivolávat sluníčko ?

Reply

Nádherné fotky, moc ti to sluší! Zimní krajina je prostě kouzelná. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.