Krásný nedělní večer! Právě jsem zveřejnila nový vlog, uvidíte v něm pár mých podzimních dní, návštěvu kadeřníka, otevíračku krásného Beloved shopu nebo náš útulný víkend u rodičů. x

9 comments

Reply

moc krásný a pohodový vlog Markétko!❤️ užívejte podzimu a mějte se krásně.

Reply

Děkuju <3

Reply

Ahoj Markétko,chci se zeptat, nepřijdeš si teď když máš miminko oproti svým kamarádkám jinde? Když některé ještě studujou..prostě že žiješ jiný život, a ony tomu prostě nerozumí,protože tu zkušensot ještě nemají? Já mám takový pocit od chvíle, co jsem si našla přítele, protože kolem sebe mám jenom samotné kamarádky, a v momentě, kdy jsme spolu začali bydlet, přijde mi že je to ještě horší. Spousta z nich žije u rodičů, studuje, já pracuji a prostě když se spolu bavíme o běžném životě, přijde mi že si nerozumíme, protože každá jsme jinde. A my ted plánujeme svatbu, a chvíli po ní taky chceme založit rodinu, a já se bojím, aby mi pak nějak kamarádka vůbec zůstala… tak mne zajímá jak to vidíš ty z tvého pohledu, jestli se váš vztah nějak ovlivnil.

Reply

Ahoj Maruško, to je asi normální, ale já to jako problém nevidím 🙂 Samozřejmě s kamarádkami, které děti mají, si můžu povídat o tématech, která jsou pro mě momentálně bližší, ale s bezdětnými kamarádkami si zase povídám o věcech, které mě z té „mimi bubliny“ alespoň na chvíli dostanou ven, což si myslím, že taky není na škodu, ne každá konverzace se po porodu musí točit jenom kolem plínek 🙂 Myslím, že tě kamarádky časem určitě „doženou“ a zase se sblížíte 🙂

Reply

Milá rodinko,
radost na Vás koukat,nikdy se nemůžu dočkat na nový blog a je mi jedno,že patřím asi k nejstarším sledujícím a klobouk dolů před Tvojí maminkou Markétko,také by se mi taková maminka hodila,ale už nemám a sama to neumím.Malá roste jako z mléka,jak tvrdím i o naší,která je asi o 3 týdny starší než Isabelka.Užívejte si společné nejen podzimní dny a opatrujte se:) Jana s dětmi Adrianou Marií,Elianou Helenou,Magdalenou Josefinou a zatím nejmladší Terezií Janou:)

Reply

Jani, mockrát děkuji za krásný komentář a moc Vás zdravím 🙂

Reply

Zdravím Vás Markétko, opět parádní video, vždy na mě dýchne taková neskutečná pohoda a klid. Mám obrovskou radost z toho, že jste zvládla řídit takhle po Praze. Přijde mi, že u někoho právě narození miminka ještě více umocní strach z řízení a vy jste se na to po narození Isabelky takhle vrhla, moc vám fandím a přeju vám spoustu najetých kilometrů!
Nemůžu nezmínit, jakou máte po porodu krásnou pleť, mohu se zeptat prosím, jaký teď aktuálně používáte makeup?
Mějte se krásně a užívejte si podzim.Budu se těšit zase na další video.

Reply

Ahoj Markétko,
Chtěla bych se Tě zeptat, od jaké firmy jste měli jídlo na svatbu? A kdybys měla nějaké tipy pro svatební den, budu velice vděčná!

Reply

Krásný vlog, Markétko, jsi velmi inspirativní člověk, mám moc ráda tvoje videa a články na blogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.