Je to přesně rok, co jsme s holkama vyrazily na dámskou jízdu do Berlína. Byl to víkend plný povídání, hygge počasí, nákupů a kávy. Jak moc mi chybí cestování! Hned bych do Berlína vyrazila znovu. Vždycky jsme si s Vildou plánovali, jak budeme chtít cestovat i s dětmi, zatím to ale vypadá, že se ještě nějakou dobu za hranice nepodíváme. Na první dovču po Čechách ale vyrazíme už za dva týdny, nemůžu se dočkat!


It’s been exactly one year since we went on our girls trip to Berlin. It was a weekend full of long talks, hygge weather, shopping and coffee. I miss traveling so much! And I’d love to go to Berlin again. Me and Vilda have always planned that we were gonna travel with kids, but it seems like traveling will still be off topic for quite some time. We’ll go on our first vacation in the Czech Republic in two weeks though, I’m so excited!

8 comments

Reply

Zrovna jsem si nedávno pouštěla tvůj vlog z Berlína 🙂
Užijte si dovču a doufám, že vám vyjde hezké počasí 🙂

Reply

Já si myslím, že s malým miminkem není kam spěchat a je lepší poznávat blízké okolí. Stejně z toho ty malý dětičky nic nemají. 🙂 Ale chápu dnešní trend hned vyrazit ven, nejlépe na Bali…nebo kamkoliv.
My jsme letos na „maltě“ a příští rok to tak i zůstane, takže nás to s naší šestiměsíční bobinkou ani nemrzí. Stejně by tomu tak bylo i kdybychom nestavěli. Jezdili bychom na výlety po okolí nebo bychom si maximálně udělali dovolenou na Slovensko, kde má manžel část rodiny.

Reply

Z těch fotek jde taková hezká hygge atmosféra. Ten vlog z Berlína zbožňuji.
Jinak přeji hezké dny s rodinkou. ?

Reply

moc si uzijte dovcu a budu tady na blogu vyhlizet par fotek ❤️

Reply

Máš štěstí, že máš kolem sebe tak úžasné kamarádky! Já bych byla tak ráda za aspoň jednu takovou 🙂 ať vám dovolená vyjde podle vašich představ <3

Reply

Tento rok aj my sme mali v pláne sa s deťmi pozrieť mimo SR , ale zostali sme dovolenkovať na Slovensku. Je úžasné cestovať s deťmi ? . I keď je to niekdy o nervy ?????. Naše deti berieme na dovolenky na miesta , kde to milujeme, či už je to more alebo hory a fotíme sa presne na rovnakých miestach ako sme sa fotili my s manželom ešte keď sme deti nemali ?. Krásnu dovolenku želám ??.

Reply

Moc krasne fotky, Berlin je laska, ale momentalne to je stejně velké riziko se někam pouštět, jelikož nikdy nevis, jak zmeni opatření a budes mit velký problem se dostat domu… a je to skvěle prilezitost, jak poznávat vlastni zemi. <3
Sandra / Instagram: https://www.instagram.com/sandraslusna/?hl=de
Blog: http://shineoffashion.com

Reply

Hrozně to uteklo, přijde mi, jako bych si tyto fotky prohlížela ještě nedávno 🙂 A ty tvoje skvělý kamarádky ti závidím.

Simple living: Podzim podle ájurvédy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.