Letní prázdniny jsou oficiálně za námi. Věříte tomu, že už je ZÁŘÍ?! Obzvlášť ten poslední měsíc utekl neuvěřitelně rychle. Z nějakého důvodu ale poslední roky tyhle začátky podzimu fakt miluju. Teplé a slunečné dny skončí a počasí je najednou takové melancholické, já tuhle změnu ale vnímám jako pohlazení po duši. Všechno je útulnější, zase si užíváme teplé čaje a polívky, pálíme svíčky, zabalujeme se do huňatých svetrů.. <3 A ztmavujeme manikúru! Spousta z vás se mě ptala na tenhle lak, je to tenhle od Essie. Na první pohled je až černý, ale je to tmavě vínová. Na podzim naprosto dokonalý odstín!


Summer is officially over. Can you believe it’s SEPTEMBER already?! Especially the past month flew by like crazy. But for some reason, the past few years I’ve been loving these first weeks of fall. Warm and sunny days are gone and the weather gets all moody, but this change feels so nice, everything is so cozy, we’re enjoying our warm teas and soups again, burning candles, wrapping ourselves up in chunky knits.. <3 And the manicure gets darker! A lot of you asked about this nail polish, it’s this one from Essie. It looks black at the first sight, but it’s dark burgundy. The perfect shade for fall!

8 comments

Reply

Market, jak dlouho ti tak vydrží? Vím, že jsi v nějakém videu říkala, že ti laky vydrží tak 14 dní. Záleží na Top Coat nebo i na laku samotném?

Reply

Jojo, 10-14 dní 🙂 Záleží i na laku, ale top coat je rozhodně to nejdůležitější, i třeba takové ty laky od Rimmel za 50 Kč mi s tímhle top coatem https://bit.ly/3gNKaEe drží skvěle 🙂

Reply

Já se na podzim sice těšila, ale mám pocit, že přišel moc brzo a léto skoro nebylo, tak jsem z toho taková smutná a stále se nevzdávám ani letní manikúry a ani letního šatníku ?

Reply

A ako sa presne volá tento odtieň? 🙂 ďakujem a pekný deň 🙂

Reply

Markétko, to je tak boží barvička!!! Akorát já ať dám top coat jakýkoli, tak mi nevydrží ☹️
Jinak podzim je moje nejoblíbenější období roku, miluji horké čaje, svůj župan a teplou peřinu a ty barvy podzimu? To je nejvíc! Bydlíme u lesa a ta proměna ze zelené na žlutou, oranžovou a červenou je nádherná ? ještě když do toho zasvíti sluníčko, tak to vypadá jako v pohádce ??? už se těším, až letos poprvé vyvezu dcerku s kočárkem do podzimního lesa ?
Krásný den

Reply

Nádherná farba❤akurát ja ešte používam top coat od L’Oréal,ktorý si kedysi používala ale nikdy mi nechty nevydržia. Maximálne dva dni a potom sa lak začne lúpať. Môže to byť preto lebo pracujem v zdravotníctve a veľa krát denne si umývam ruky??

Reply

Je to určitě možné 🙁 Kdyžtak zkus gelový lak od Essie, každopádně na takhle hodně namáhané nehty by byl možná nejlepší nějaký shellak 🙂

Reply

Nádherný odstín, na podzim ideální! Také si budu muset nějaké nové barvičky pořídit. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.