To, co zažíváme posledních pár dní, se nedá popsat slovy. Náš malý zázrak je na světě. Užíváme si tuhle malou bublinu šestinedělí a já si přeju zastavit čas. Každý den brečím, když pomyslím na to, jak moc toho malého tvorečka miluju. Hormony po porodu jsou šílené, haha. Pomalu si na sebe všichni zvykáme, každý den se učíme něco nového, jsme unavení, ale nejšťastnější na světě. Doufám, že se všichni máte krásně. Zase se vám brzy ozvu. x


I can’t even describe what our life has been the last couple of days. Our little miracle is finally here. We’re enjoying this little postpartum bubble and I just wish I could stop the time. I cry every day when I think about how much I love this little human. The hormones after giving birth are crazy, haha. We’re slowly getting used to each other, we’re learning new things every day, we’re tired, but the happiest we’ve ever been. I hope you guys are all doing well. I’ll talk to you soon. x

38 comments

Reply

Nádherné!! Moc gratuluji! <3

Reply

Gratulujem Vám, ste krásny rodičia ?❤️ Prajem hlavne veľa zdravíčka a užívajte si každú chvíľu s malinkou keďže čas uteká strašne rýchlo ??

Reply

Holčička je nádherná, moc gratuluji Markét! Jak se jmenuje? Ať se vám všem daří!

Reply

Markétko nádhera!!! Užívejte si toto období jak jen to jde! Náš to čeká za chvíli a nemůžu se dočkat ♥️ každý den na vás myslím, jak se asi máte.

Reply

❤❤❤⚘

Reply

Markétko, moc gratuluji k holčičce. Přeji hodně zdraví a ať vám maličká dělá radost ❤️

Reply

Moc gratuluju a přeji pevné zdraví celé rodince. Užívejte miminko = dokonalou esenci lásky. Mám tři kluky a strašně rychle to miminkovské období uteklo.
Lenka

Reply

Markétko, jste překrásni všichni tři. Jsem z Vás dojatá, že nemám slova, a to Vás znám jen ze sociálních sítí. ? přeju spoustu zdravíčka, štěstíčka a lásky, a už se moc těším na nové vlogy. Jste úžasná rodinka.?

Reply

Nejkrásnější ❤❤❤❤❤

Reply

Milá Markétko, moc gratuluji, berušce přeji hodně zdraví ??

Reply

Nejkrásnější rodinka a krásná zdravá holčička ❤️❤️❤️ bude princezna po mamince ? Hlavně zdraví, užívejte toho zázraku a pokud to jen jde zvládnout šestinedělí ?

Reply

Markétko moc Vám gratuluji k malé princezně ? už teď vím, že jste ti nejlepší rodiče na světě, zůstaňte stále takoví, jací jste ?

Reply

Moooc gratuluju, buďte šťastní a užívejte si co nejvíc každou vteřinu. Nam se před rokem narodil druhý syn a teď tady běhá a všude leze….neskutečně to uteklo. Prozradíš nám jméno holčičky a kdy se narodila? Pokud ne, chápu ?

Reply

Krásna rodinka ??. Najkrajšie obdobie ??. Deti sú veľký dar ??. Užívajte spoločné chvíle ??.

Reply

Nádherné fotky Markétka ? Nech ste zdravučkí všetci traja!

Reply

Moc vas3 zdravim a jsem rada za kazdy prispevek. Prozivam to s vami a vzpominam na sve dve miminka 2005 a 2008, uzivejte si, i kdyz je to narocny cas. Mala je nadherna a k zulibani. Preji vam vsem hodne spanku, pohodove kojeni a more lasky ?‍?‍?❤

Reply

jste moc krásní všichni tři

Reply

Gratulujem! Malinká je krásna ako bábika ♥️

Reply

Moc gratuluji Marketko a přeji vam mnoho sil a zdravi <3 také jsem strašně uvedava jak se mala jmenuje, haha:D

Reply

Markét, moc gratuluji. Malá je nádherná ?

Reply

Nádhera Markétko ? at jste všichni zdraví. KRÁSNÝ FOTKY

Reply

Marketko, moc vám gratuluju! ?

Reply

Markétko, moc Vám gratuluji. Já se udivuji sama nad sebou – vůbec jsem nečekala, že mě ten Vás drobeček tak dojme, vzhledem k tomu že se vůbec neznáme. Asi je to tím, jak dlouho tě sleduji, od doby kdy byl jen blog, přes první video na YouTube, zásnuby, svatbu.. Sleduji na IG jak prožíváš těhotenství a najednou je malá na světě ♥ A když vidím (jako na fotce tady) to tvé upřímné dojetí v očích, tak se mi chce plakat štěstím (a to žádné mateřské hormony zatím nemám :D) Je zvláštní ten on-line svět, ale opravdu jsem za Vás upřímně ráda a moc Vám to štěstí přeji 🙂

Reply

Je krásná, jako ty Markétko❤️ moc vám to přeji☺️ hlavně, že jste obě zdravé?
Vím, že je to možná hloupě psát a bude to znít, jako že tlačím na tebe (na vás), ale doufám, že nám prozradíš princezny jméno a datum kdy se narodila? pokud ne, upřímně to chápu?
Hlavně hodně štěstí a ještě jednou gratuluji❤️

Reply

Markétko, moc gratuluju.
Jsem za vás moc šťastná. Budete s Vildou parádní rodiče. ?❤️

Reply

Markérko, moc gratuluji k nádherné princezně ❤️. Tvoříte tak překrásnou rodinku. ❤️

Reply

Gratulujem?Budeš úžasnou mamou a veľmi vám to spolu pristane?

Reply

Přeji Vám a hlavně Vašemu miminku moc zdraví a štěstí, užívejte si každou chvíli, my už máme 9 měsíční miminko a ani nevím kde je to malé novorozeně:-(. Únava brzy přejde, každý měsíc bude miminko mít lepší a lepší režim. Opatrujte se období 6tinedeli je náročné … dopřejte si hodně odpočinku s pozdravem a přání hezkého večera Petra Antalová s rodinkou <3

Reply

Nádherná vlasatá dceruška ,přeji každý den plný lásky a štěstí. Gratuluji moc a moc.

Reply

Tak moc šťastné oči hovoří za vše,moc se těším nové foto.

Reply

Gratulujem vám ♥️ Ste krásna rodinka ?
✨♥️♥️♥️✨

Reply

Ještě jednou strašně moc gratuluju ❤️❤️

Reply

Jste nejkrásnější rodinka moc vám to sluší ❣️

Reply

Moc gratuluju 🙂 přeji hodně zdraví a ať vám princeznička dělá jen samou radost a roste do krásy!

Reply

To je tak krásné a roztomilé!! ?? je vidět že jste šťastní ??
Nemůžu uvěřit že holčička už je s vámi, ten čas tak rychle utekl. Přijde mi, že je to tak nedávno co jsi byla pomalu na začátku těhotenství. A teď jakoby jsi ještě měla bříško a to miminko máš jen půjčené. Ale on už je to ten váš andílek – ty už bříško nemáš. ?
Ať se vám všem moc daří a malá hezky roste. ☺️

Reply

Markétko a Vildo, moc vám gratuluji k narození holčičky. Užívejte si ji plnými doušky, protože to šíleně rychle uteče. Ale každý moment stojí za to.
A jsem moc moc ráda, že jste se o ni podělili i s námi, vašimi sledujícími a ukázali jste nám jí. Měla jsem trochu strach, když jste o tom mluvili ve videu, že jí nebudete ukazovat, že uvidíme třeba jen kus ručičky,nebo nožičky.
Takže díky. Je to radost.
Přeji jí pevné zdraví a málo probrečených dní.

Reply

<3 to je také krásne <3 Markétka, ten pocit slz na krajíčku už budeš mať navždy, keď sa pozrieš na to svoje malé veľké šťastie 🙂 Je nádherná a ďakujem, že sa s nami o ňu takto delíš 🙂

Reply

Mockrát vám všem děkujeme ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.