Pár fotek z naší neděle 🙂 Vyrazili jsme na návštěvu k rodičům a já rovnou využila příležitosti k řízení. Nejdřív jsem se rozjezdila ve vesnicích, pak jsme zkusili i město a nakonec jsem dojela až zpátky domů do Prahy! Po cestě jsme na dálnici navíc chytli neskutečný déšť, takže jsem si rovnou vyzkoušela trochu bojové podmínky, haha. Každopádně jsem šťastná, že jsem se konečně odhodlala. A slibuju, že tentokrát vydržím! Loni jsem to asi po dvou jízdách vzdala a zvítězil nade mnou strach, teď jsem ale byla fakt odhodlaná to zlomit a už se těším na nějakou další jízdu.


A few pics from our Sunday 🙂 We visited our parents today and I used the opportunity to drive. I started with driving through villages, then we moved to the city and eventually I drove us back home to Prague! And it was raining like hell on the highway, so I really jumped right into it, haha. Anyways, I’m super happy I finally did it. And I promise I won’t quit this time! My fear was stronger than me last year and I only sat behind the wheel two times, but this time I’m really determined and I’m already looking forward to the next time!

22 comments

Reply

Budem ti moc moc držať palce !! ?

Reply

Děkuju ❤️

Reply

To mám radost, že ti to šlo! ❤️Koukám, že je to mercedes, zase máte půjčené na léto? Mějte se krásně ?

Reply

Jojo, teď ho máme dlouhodobě ? Jsem za to moc ráda, cítím se v něm hrozně bezpečně ? Taky se měj krásně! x

Reply

Mate move auto?) see hezka?

Reply

Jojo ☺️ Děkuji ❤️

Reply

S tím řízením to mám stejně, řidičák mám téměř 3 roky a ve svých skoro 22 ten strach z řízení stále nemůžu nějak překonat. ?‍♀️?

Reply

Joo, naprosto tě chápu ?

Reply

Moc ti to za tím volantem sluší.☺️
Tak držím palce, pokračuj s tím.
Mějte krásný zbytek dne.?

Reply

Děkuji ❤️

Reply

ahoj,můžu se zeptat jeslti si měla zařízenýho císaře? Vůbec si tě neumím představit hekat na sála 😀 Neber to ve zlém prosím.

Reply

Co to je za dotaz proboha ? Vůbec nechápu, proč by měla mít Markétka zařízenýho císaře jen aby nehekala na sále…

Reply

Tak na takhle absurdní dotaz ti ani nebudu odpovídat ???‍♀️

Reply

Taky jsem včera po delší době sedla do auta, překonala strach a nakonec jsem z toho měla ohromnou radost!! Máte auto v manuálu nebo automatu? Já jsem si vždycky říkala jestli by mi neubralo na strachu kdybych jezdila automatem 😀 Krásný den! <3

Reply

Super Markét:) člověk musí furt a furt jezdit, pak nebude mít strach z ničeho. 🙂

Reply

Jé, tak to moc gratuluji! Je to automat – a přesně, jak píšeš, vůbec se s tím nebojím, nejvíc mě právě stresovalo řazení a to, že mi to chcípne někde uprostřed křižovatky. Rozhodně to ušetří spoustu nervů 🙂 Teď už stačí si jen zvyknout na ten pocit a umět reagovat v nečekanejch situacích. Přesně, jak píše Adél, jakmile se překoná ten první strach, stačí jen jezdit, jezdit a jezdit, úplně si pamatuju, jak jsem si za volantem byla jistá v devatenácti, když jsem řídila pořád 🙂

Reply

Tak automat je pohoda, nemůžu se odhodlat do klasického řazení, co máme my .. myslím, že je nás víc .. 🙁

Reply

Já to měla úplně stejně, když jsem to loni zkoušela, 3x za sebou mi to chcíplo, když jsem se rozjížděla v křižovatce do kopce, totálně se to ve mně bloklo a nechtěla jsem řídit dál :/ Automat je fakt neskutečná pohoda a nebála jsem se s ním teď jet rovnou na dálnici, i když jsem v podstatě 5 let neřídila.

Reply

Markétko, jsi šikula, moc gratuluju k odvaze! 🙂 Já to měla úplně stejně, jak popisuješ ty – po autoškole všechno super, pak jsem delší dobu neřídila, měla šílené trauma z toho, jak mi to někde chcípne a ostatní mi budou nadávat, troubit.. a tak jsem vlastně neřídila už skoro vůbec. Ale před pěti lety jsem dostala „staré“ auto našich, automat, a od té doby řízení fakt miluju a jezdím denně. Sláva vynálezci automatů! 😀

Reply

Amen! ❤️?

Reply

Ahoj Markét, jsi dobrá, že si se do toho zase dostala. Já mám řidičák od června letošního roku a už mi pár let není osmnáct, takže možná mám ještě větší strach, než bych měla, kdybych si ho dělala v osmnácti :). Jela jsem zatím jen párkrát a mám strach a jsem vždycky hrozně ve stresu. I když máme automat :-/. Nevím vůbec, co s tím. Vyhýbám se tomu, i když vím, že je důležité jezdit, abych si zvykla. Možná je to i tou druhou osobou, co se mnou vždycky jede. Nevím. V Praze mám pořád strach, když vidím ten provoz. V autoškole jsem bohužel měla instruktora, který mě nikdy neuměl podpořit, jen na mě byl při každém neúspěchu nepříjemný. Možná tam se mi to bloklo. Ale nechci to svádět na něj samozřejmě. Jak ses ty znovu po delší době odhodlala?

Reply

Krásné fotky ? Neměla byste jen označit spolupráci jako váš manžel? Jedná se o ni nebo ne? Mějte se hezky. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.