Krásné úterý! Jak se máte, jaký jste měli víkend? Já ho strávila hodně klidně (teď už jsem ve fázi, kdy se stejně jenom pomalu kutálím, haha :D), Vilda odjel na prodloužený víkend s kamarády na Šumavu, takže jsem využila příležitosti a udělaly jsme si s Anetkou sleepover! Bylo to boží, už si ani nepamatuju, kdy jsme u sebe spaly naposledy, ale pár let to asi bude. Než v pátek odjela domů, zašly jsme si ještě na oběd a já jsem se pak na víkend přesunula k rodičům, abych nebyla doma sama. Jinak doufám, že jste měli hezký začátek nového týdne! Čeká vás něco zajímavého? My kromě práce máme v plánu tenhle týden konečně zařídit dětský koutek v ložnici, tak se těším, že ze mě zase odpadne trochu stresu z toho, že nemáme nic připravené. Teď jsme se do toho ale vrhli a všechny důležité věci už by měly být na cestě k nám. PS: Taky se vám nechce věřit tomu, že už je červen? Kam to jaro uteklo?! 🙂


Happy Tuesday! How are you guys, how was your weekend? Mine was very calm (I’m already in a phase where I just slowly roll around, haha :D), Vilda went to Šumava with his friends for a long weekend so I used the opportunity to have a sleepover with Anet! It was great, I can’t even remember the last time we did that, it’s gonna be a couple of years. Before she went home on Friday, we had lunch together and then I went to my parents for the weekend because I didn’t want to be alone at home. Anyways, I hope you had a great start of the new week! Anything interesting ahead of you? Except for work, we finally want to get the baby’s corner ready in our bedroom this week. I’m happy that I’ll get the stress of not having anything prepared off my shoulders. We probably have all the other important things ordered though! PS: Do you believe it’s June already? Where did the spring go?! 🙂

10 comments

Reply

Ahoj Market,
přesto že mi je 12 let moc ráda tě sleduji.Také mám moc ráda dětičky a v rodině mám asi 12 malých bratranců a sestřenic.Natočíš prosím další vlog?
Chtěla bych vidět ten zařízený koutek.Mám tě moc ráda a děkuji

PS:Pozdravuj Vildu

Reply

Ahoj Markétka 🙂 nezvyknem takto pridávať komentáre avšak keď sa pozerám na Vaše priateľstvo s Anetkou je to krásne ako vie byt priateľstvo úprimné. Zároveň tieto fotografie u mňa vzbudzujú pokoj a nežnosť.
Prajem len to dobré! Veľa zdravia bábätku a rodinke! <3
S láskou, Veronika

Reply

Ahoj Markét
Já měla víkend u přítele byli jsme spolu posedět na skleničce já si dala víno bílé a on zelené pivo byl to fajn večer a víkend.
Jaro uteklo strašně rychle všechno to letí nějak rychle. Měj se krásně papa 🙂

Reply

Ahoj, tiež nechápem, že je vlastne začiatok leta. Cez víkend som sa už začala učiť na štátnice, ktoré mám na konci júna, takže o zábavu mám postarané. Prajem pekný deň a veľa zdravia tebe aj malej 🙂

Reply

Ahoj Markét,
jsem sice o pár let starší než Ty,ale sleduji Tě pravidelně a jsi mi motivací,nyní čekám náročný týden-14dní,neboť v pátek jedu poprvé do porodnice v Příbrami,kde bych měla porodit svou čtvrtou dceru-císařem,v sobotu se snad stihnu vdát a počítám,že v týdnu od 11.6. rodím:D.
Takže se taky kutálím a mám problém cokoliv udýchat,dodáváš mi sílu a energii to ustát,když mluvíš,jak se Ti špatně spí a podobně,jsme na tom stejně.Dodává mi to energii nehroutit se.Děkuji.
Přestěhovali jsme se do Tvého rodného kraje teprve nedávno z Prahy a tak se teprve rozkoukáváme,ale musím přiznat,že mi Praha zatím vůbec nechybí,vyrostla jsem tam a viděla jak se mění,bohužel k horšímu a zatoužili jsme s rodinou po klidu a malé zahrádce pro děti.

Reply

Ahoj Markétko. My měli pohodový víkend. Manžel v práci a já si vždy dělám co potřebuji, úklid, návštěvy kamarádek a podobně 🙂 jinak pro malého taky zařizujeme koutek v ložnici. Sice mam ještě dva měsíce do termínu, ale nějak cítím, ze to dva měsíce nebudou 😀 takže jsme včera měli maturitu se skládáním prebalovaciho pultu 😀 a s lepením nálepky na stěnu 🙂 všechno pěkně postupně 🙂 dneska budu dělat bezový sirup. Jinak už mám taky pocit že se kutalim 😀 dneska jsem šla na úpravu obočí, vzala js to procházkou, takže 2 hodiny venku a teď už jsem úplně KO 😀 pěkný týden a ať vám přípravy pro malou jdou pěkně od ruky ?♥️

Reply

Já trávila víkend rodinnými oslavami, takže paráda ? jinak se teď každý den učím na státnice, což už teda taková paráda není, ale vidina konce studia po tolika letech mě vážně hodně motivuje ???
Jo a jídlo na fotce vypadá úžasně ?

Reply

Ahoj Markét,
chtěla bych se zeptat, vyjde vlog z zařizování dětského koutku? ?

Reply

Nádherné fotky, sluší vám to holky! A ty dobroty vypadají taky skvěle. <3

Reply

Jezis ta Anetka je tak krasna a pozitivni, uplne slunicko 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.