Fotky: Daniela Severová

Přesně před rokem se konal můj první charitativní meetup <3 Byla jsem z toho šíleně nervózní, ale zároveň jsem se hrozně těšila na to, že se s některými z vás konečně potkám naživo. Obzvlášť teď jsem moc vděčná za to, že jsem se do meetupů loni pustila, letos bychom se takhle setkat nemohli. O to víc se ale těším na nějaká další setkání, i když je termín zatím ve hvězdách. Do té doby se naštěstí můžeme „potkávat“ alespoň takhle online 🙂 Doufám, že si užíváte krásné Velikonoce. Pusu!


I had my very first charity meetup exactly one year ago <3 I was so nervous, but at the same time so excited to finally meet some of you in person. I’m so thankful we organized both meetups last year because we couldn’t do anything like this now. But I’m already looking forward to meet you again, even though I have no idea when it will be possible. Until then, at least we can still „meet“ each other online like this 🙂 Have a lovely Easter babes. Hugs!

5 comments

Reply

Wow, to vypada skvele!
xxx, Sandra / http://shineoffashion.com

Reply

Nemůžu uvěřit, že to tak rychle uteklo. ?Pamatuju si snad každý detail ??, přátelskou uvolněnou atmosféru, krásný interiér, výborné dobrůtky. ???

Reply

❤️ ❤️ ❤️

Reply

Jeeee, to tak uteklo! Bylo to úžasné odpoledne!

Reply

❤️ ❤️ ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.