Jaro <3 To nejkrásnější roční období. Letos je ve spoustě věcí tak jiné, ale na kráse mu to stejně neubírá. Dneska bylo nádherně, takže jsem se domluvila s Terkou a vyrazily jsme na krátkou procházku do parku, nebyly jsme spolu několik týdnů, takže jsem se na ni hrozně těšila. Když pak odjela a já jsem ještě chvíli seděla na lavičce, nasávala sluníčko a poslouchala ptáky, svět mi připadal skoro jako dřív <3 Co se týče dnešního outfitu, šaty jsou ze Zary (podobné tady), sako tady, brýle tady, kabelka YSL a roušku mám od Hermine Khalaf Pogosyan 🙂 Doufám, že jste měli hezký čtvrtek. Pusu!


Spring <3 The most beautiful season of all. It’s so different this year, but still so stunning. The weather was lovely today so I met up with Teri and we went for a walk in the park. We haven’t seen each other in a few weeks so it was lovely. When she left and I sat by myself on a bench, soaking up the sun and listening to the birds singing, the world almost felt like before <3 About today’s outfit, dress is from Zara (similar here), blazer here, sunglasses here, YSL bag and my facemask is from Hermine Khalaf Pogosyan 🙂 Hope you had a lovely Thursday. Kisses!

11 comments

Reply

tak moc nádherná, Markétko?

Reply

Děkuju ?

Reply

A jar ti tak moc pristane ! ❤️

Reply

❤️

Reply

Jaro je prostě nejlepší roční období! Když jsem viděla tu ledovou kávu u tebe na stories, musela jsem si udělat svojí domácí jakou jsem na ní dostala chuť! 😀 :)) Moc ti to sluší, krásné fotky jako vždy. <3

Reply

Já bych si taaak ráda dělala ledové kafe doma! ? Ale nemáme kávovar a z french pressu to prostě není tak dobrý, jak je to filtr a ne espresso 🙁
Děkuju <3

Reply

Markétko ohromně ti to sluší ? úplná girl boss máma ? A jestli můžu poradit, tak na domácí espresso do ledové kávy je skvělá moka konvička.

Reply

Jsi krásná Markétko. :-* V tom městě to teď musí být nádherné, rozkvetlé stromy, sluníčko a krásná architektura. <3 Alespoň to si můžete užívat. 🙂 Čtvrtek jsem měla parádní, byla jsem na výletě na kole.

Reply

Grébovku miluju, teď jsem se bavili s kamarádkou, že nám chybí společné vycházky a pikniky 🙁 Moc ti to sluší ♥

Reply

Krásný fotky, miluju jaro!

Simple living: Jak mít minimalistický šatník

Reply

Bože? Tobě to tak sluší♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.