Krásný večer! Jaký jste měli víkend? My skvělý. Pátek a sobotu jsme trávili s rodinou a dnešek byl ve znamení zkrášlování bytu. Ráno jsme se byli posilnit ve Smetanaqu, já jsem si dala jejich skvělé matcha latté.


Good evening babes! How was your weekend? Mine was lovely. We spent our Friday & Saturday with our families and today we got some stuff done in the apartment. But first, we had breakfast at Smetanaq, I had their yummy matcha latte.

A samozřejmě avokádové toasty! <3


And, of course, their avocado toasts! <3

Zbytek dne už vypadal takhle. Na chvíli nám přijel na pomoc tchán a s Vildou namontovali nové lustry v pracovně a v ložnici.


This is how the rest of the day looked like. My father-in-law helped us in the morning and together with my husband they put new chandeliers up in the office and the bedroom.

A taky pověsili zrcadlo! Nikdy bych nevěřila, jak to může změnit celou místnost. Vypadá to najednou úplně jinak, než když bylo jen položené na zemi.


And they hung the mirror! I wouldn’t believe how much it can change the whole room. It looks completely different from when it was just laying on the ground.

Potom jsme se vrhli na pracovnu. KONEČNĚ! Já jsem teda fungovala jen jako pomocná ruka (třídila jsem šroubky a průběžně je Vildovi podávala, haha.. a taky zajišťovala občerstvení :D), Vilda během odpoledne smontoval stoly a teď už tu spokojeně sedím a píšu tenhle článek.


Then it was time to get the office done. FINALLY! I was just a little helper (I sorted the screws and kept giving them to Vilda, haha .. and also provided refreshments :D), Vilda built the tables during the afternoon and now I’m sitting in here writing this blog post.

Výsledek uvidíte za pár dní ve vlogu, každopádně my jsme z toho úplně nadšení. Už nám v bytě zbývá zařídit jen pár věcí a máme hotovo. Je to úžasnej pocit, že tenhle pokoj už konečně není jen skladiště a místo na sušení prádla 🙂 Užijte si krásný večer! x


I’ll show you the result in a new vlog soon, we’re super happy about how it turned out. We only have a couple of things left and the apartment is pretty much done. It’s such a good feeling that this particular room is finally not just storage and laundry drying place 🙂 Have a lovely evening! x

11 comments

Reply

Markétko, to bříško je dokonalý! ♡
Můžu se zeptat jaký jsi týden?

Reply

Skvělý článek 🙂 nevím, jestli jsi to někde říkala, ale zajímalo by mě, odkud máte to pěkné zrcadlo? Hezký zbytek neděle!

Reply

Je starožitné, máme ho v rodině už desítky let 🙂 x

Reply

to zrcadlo je dokonaly….a brisko taky ..mne teda brisko uz pekne prekazi , ale uz to mame za par…hlavne se setrete a odpocivejte ..ja jsem na to kaslala a nakonec travime posledni mesic v posteli..za chvili bytecek bude uplne o necem jinym <3

Reply

Hrozně moc se těším na vlog ? Moc ti to sluší Markétko ♥️

Reply

Ahoj Markét, já měla víkend docela pěkný četla jsem si knihu a jinak odpočívala. Sobota večer sestra volala měla autonehodu jen její přítel to odnesl má zašitou hlavu, předloktí zlomené a na nohou odřeniny, malý je taky v pořádku tak sestra s malým je u nás přítel sestry v nemocnici. Hlavní je že žijou. Auto na odpis. Máš krásné bříško a určitě krásnou pracovnu a to zrcadlo je boží.
Opatrujte se. ???

Reply

Koukám, že naše číča není jediná, co má tak zdevastované škrabadlo.? My už ji ho chtěli vyměnit za nějaké reprezentativnější, jelikož ho máme v obýváku, ale na druhou stranu nemáme to srdce ji tohle vzít. Jinak tyhle tvoje články typu day(s) of my life mám moc ráda! ☺️

Reply

Wow, tobě už to bříško teda porostlo. ? moc ti to sluší ☺️ Jinak my byli v pátek na plese ve Zlíně a v sobotu v divadle u nás v Ostravě a dneska se nám ztratil králíček, takže máme takový šílený a únavný víkend. ??

Reply

Bude ňaky vlog milují tvoje vlogy vždy se u volnim a sem v klidu aj room tour prosím prosím prosím milují tě ❤❤❤❤❤❤

Reply

Hezké brzké ráno Markétko, já dnes nemůžu spát, tak projíždím články na tvém blogu a koukám na tvé starší videa 🙂 a taky jsem trochu ponakupovala po netu 😀 chystáme se totiž začátkem března do Tater na dovolenou, tak jsem ještě musela pořídit nějaký vybavení 😀 jinak moc se těším na vlog, miluju zařizování bydlení a moc ráda se inspiruju 🙂 bříško ti moc sluší, krásně rostete 🙂 užívej pohody a měj pěkný nový týden 🙂 <3 xxx P.

Reply

To zni jako moc hezka nedele. <3 Tyhle odpocinkove clanky mam u tebe nejradeji.
Sandra / https://shineoffashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.