Kabát Massimo Dutti / džíny Topshop (staré, podobné tady) / rolák Zara / tenisky tady / kabelka LV pochette

Můj úterní outfit! Bílou barvu miluju, takže mi bylo jasné, že tenhle kabát budu nosit hrozně ráda. Sice se o něj vždycky trošku bojím (protože jsem prasátko a různé nehody se mi stávají skoro denně), ale cítím se v něm skvěle. Zkombinovala jsem ho se světlými džínami, rolákem a nakonec jsem obula tenisky pro trochu ležérnější look.

Jinak doufám, že jste měli krásný čtvrtek. Já jsem dneska konečně byla na svojí první fyzioterapii a jsem vážně ráda, že jsem se k tomu dokopala. Poslední týdny mě hrozně bolely záda a skoro pořád jsem Vildu prosila, jestli by mě prokřupnul nebo namasíroval, což samozřejmě ale neřešilo příčinu problému. Paní fyzioterapeutka mi doporučila pár cviků, které se budu snažit dělat, trochu mě promasírovala a srovnala a dál budeme pokračovat na příštím sezení. Samozřejmě není žádné překvapení, že ty problémy nejspíš pramení z mého (špatného) celodenního sezení u počítače.. Tak doufám, že se mi to co nejdřív zlepší 🙂 Užijte si zbytek večera!


An outfit from Tuesday! I love white color so I knew I would wear this coat a lot. I’m always a bit afraid that something’s gonna happen (I’m such a mess and I always have some little accidents), but I feel great in it. I paired it with bleached mom jeans, a turtleneck and I added a pair of sneakers for more casual look.

Anyways, I hope you had a great day. I finally had my physiotherapy appointment and I’m really glad I forced myself to do it. My back has been hurting so much lately and I always asked my husband to crack my back or give me a massage, but of course that didn’t solve the problem. The physiotherapist recommended some back exercise that I’ll try to do regularly, she gave me a quick massage and we’ll continue with the treatment next week. And there’s no surprise that it all began with the way I sit by my laptop all day long.. So I hope it’ll get better soon 🙂 Enjoy the rest of your evening!

4 comments

Reply

Ahoj Markétko, mám stejný problém se zády poslední dobou. Nechtěla by jsi se podělit o cviky, které ti byly porazeny? ?

Reply

Jeee to ráda slyším, že už jsou záda na cestě „za lepším já“ 😀 :))) A outfit je boží, moc ti to sluší <33

Reply

Markét ne vždy je bolest zad od špatného sezení od počítače, někdy je to způsobené i psychickou zátěží ( nemyslím teď konkrétně jen stres). Může to být i jen spousta práce a tak. Z osobní zkušenosti radím zaměřit se i na tuto stránku.
Já měla problémy s bolavými zády také, chodila jsem přes měsíc každý týden na masáže, měla jsem doporučené cviky a stejně mi to nepomohlo. Nakonec to zmizelo samo až když jsem trochu polevila tempo, utříbila si myšlenky a priority.

Reply

Také se podělím se svými zkušenostmi s bolesti zad. Už druhý rok mám bolesti zad a došlo až k tomu, že momentálně chodím pravidelně k fyzioterapeutce na rehabilitace, plynové injekce do zad a magnesium a byla i zjištěna latentní tetanie, která má právě na starost me bolesti zad. Opravdu ta příčina může být i někde jinde, než jen špatné držení těla, jak jsem si také myslela. A souhlasím s tím, že to může byt i psychického spektra. Tak snad přijdeš také na příčinu a vše se zlepší 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.