Jak jsem slíbila, dneska pro vás mám malé ohlédnutí za mým sobotním meetupem v Brně 🙂

Stejně jako minule jsem chtěla, aby akce měla nějaký větší smysl a přesah, a tentokrát jsme se rozhodli podpořit Nadační fond dětské onkologie v Brně KRTEK, pro který jsme společně vybrali krásných 40 000 korun. Konkrétně poputují na personalizovanou léčbu, což ve zkratce znamená, že pro děti, kterým nezabírá klasická léčba, ji upraví přesně na míru. Chci touhle cestou ještě jednou poděkovat všem, co přispěli tolik, kolik mohli. Jste skvělí!

Meeup se konal v krásných prostorech Impact Hub Brno. Měli jsme k dispozici jejich velký open space a všechno tam bylo naprosto skvělé. Prostory jako takové byly úplně perfektní, světlé, s příjemnou atmosférou. Impact Hub nabízí různé prostory k pronájmu na různě velké akce, ale funguje i jako coworkingové centrum. Děkujeme za veškerou pomoc s přípravou a poskytnutí tak krásného zázemí!

Hlavním partnerem akce byla opět klinika Genesys Medical, kterou ode mě všichni už jistě znáte. Už pár let mi neskutečně pomáhají s pletí a jsou to největší profíci ve svém oboru. Ale navíc a hlavně – jsou to úžasní lidé se srdcem na pravém místě a už podruhé nám poskytli příspěvek na pokrytí organizačních nákladů a podpořili tak tuhle krásnou charitativní akci. Děkujeme <3

Dalším partnerem byl velkoobchod výběrových čajů a kávy CG foods, který sídlí v Brně a podílel se i na mém prvním meetupu. Chtěla jsem, abyste si z akce odnesli i nějaké dárečky, a protože podzimní hygge období je to nejlepší na pití čaje, jsem moc ráda, že nám pro vás CG foods daroval tohle krásné velké balení kvalitního černého čaje značky Hyson.

Moje největší opora ve všem, co dělám <3

Stejně jako minule jsme se spojili i s Nobilis Tilia, značkou s přírodní a BIO kosmetikou, která nám pro hosty darovala esenciální olejíčky. Tentokrát s vůní borovice, která je vhodná pro tohle roční období, protože má antibakteriální účinky, pomáhá při nachlazení, uvolňuje dutiny a posiluje při únavě.

Tentokrát jsem si nepřipravovala žádnou konkrétní řeč nebo téma přednášky, nechala jsem to tak nějak volně plynout a ve finále to podle mě bylo asi to nejlepší rozhodnutí. Měla jsem mnohem menší trému a mluvila jsem jen o tom, co zajímalo VÁS.

Na chvilku se ke mně připojila i Anetka, které skláním obrovskou poklonu za to, jak velký krok ze svojí komfortní zóny při tom udělala <3

V prostorech sálu se nachází i krásný bar se skvělou kávou, nápoji i občerstvením.

<3 <3 <3

To, co mám na meetupech ale úplně nejradši, je osobní setkávání s vámi. To, že vidím ty konkrétní tváře, co se schovávají za těmi čísly. Nabili jste mě neskutečnou pozitivní energií. Jak jste milí, sympatičtí, krásní!.. Nic mi nedodává tolik motivace. Děkuju všem 150 z vás a slibuju, že se můžete těšit na další takovou akci, protože vím, kolik z vás se do kapacity bohužel nevešlo. Zatím nevíme, kdy a kde to bude, ale už teď se těším na další setkání <3

Domů jsem si odvezla neskutečnou spoustu květin a dárečků. DĚKUJU. Za to, že jste dorazili, za to, jak jste byli milí a jak krásnou atmosféru jste vytvořili. Cítila jsem se tam jako mezi spoustou kamarádek (a kamarádů!). Děkuju, že jste dorazili nejen z různých koutů Moravy, ale i ze Slovenska nebo Prahy. Asi nikdy si na nic z toho nezvyknu, pořád mi to moc nedochází a nechápu to, ale děkuju, že vás mám a že můžu zažívat dny jako byl tenhle. Už se těším, až budu jednou dětem a vnoučatům vyprávět, že se se mnou jednou někdo chtěl potkávat a fotit, hehe 🙂 Děkuju, že tu se mnou jste. Jste nejlepší <3

S láskou,

M.

6 comments

Reply

Vyzerá to uzasne! 🙂 dúfam ze niekedy bude stretnutie aj na Slovensku 🙂

Reply

Markétka, moje internetová kamarádka, guru, inspirativní bytost ? Těším se zase na příště, až se budeme moci vidět a společně zase pomůžeme dobré věci! ?

Reply

Toľko pozitívnej energie a krásy pokope! Dúfam,že raz ten meet-up bude aj na Slovensku 🙂 Krásny deň Markét 🙂

Reply

Snad se mi podaří někdy na meet-up přihlásit. ♥

Reply

Pani, to vypada ulne uzasne! <3
Sandra / https://shineoffashion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.