Top (svetr) tady / džíny tady (podobné) / kabelka Prada / mokasíny Hogl (staré, tady podobné) / pásek Gucci tady / brýle tady

Krásnou středu! Jak se máte? Mně už se pomalu krátí můj pobyt v Paříži, za chvíli vyrážím na letiště. Bylo to skvělý, dost intenzivní a inspirativní, ale už se těším zpátky domů 🙂 Hlavně na Vildu a Sofinku, už se mi stýská! Každopádně pro vás dnes mám pár fotek outfitu z minulého týdne, které jsme rychle cvakly s Anetkou po schůzce. Je to takový hodně basic look, jeden z těch, které na sebe hodím během dní, kdy nevím co na sebe a spěchám. Všechno to jsou moje oblíbené a pohodlné kousky, ve kterých se vždycky cítím dobře. Teď už musím běžet, v letadle se pokusím dostříhat vlog, abych vám ho zítra mohla zveřejnit. Užijte si zbytek dne!


Happy Wednesday! How are you guys today? My Paris trip is coming to an end, I’m heading back to the airport soon. It was great, very intense and inspirational, but I’m looking forward to going back home 🙂 I miss my hubby and my cat, haha! Anyways, here are some outfit photos from last week that we quickly took with Anet after a meeting. It’s a very basic look, one of these I throw on during busy days when I don’t want to think about it too much. All of these are my favorite and comfy pieces of clothing that I always feel good in. I have to go now, I’ll try to finish editing a new vlog in the plane to put it up for you guys tomorrow. Enjoy the rest of your day!

2 comments

Reply

Nádherný outfit, v jednoduchosti je krása! A ty tvé vlasy, to je teda něco!! 😀 <3 :-*

Reply

Děkuju <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.