Dnešní ráno jsem po hodně dlouhé době začala jógou. Od květnového jógového víkendu jsem vlastně nebyla ani jednou, když nepočítám naši malou lekci v Montenegru pod vedením Anetky. Dneska jsem byla s Terkou na jemné ranní lekci, i když moc jemná teda nebyla 😀 Občas jsem měla co dělat, abych to zvládla, ale hlavně jsem na sobě úplně cítila, jak jsem zkrácená a trochu v křeči. Takže můj cíl – začít konečně chodit pravidelně! Alespoň jednou týdně. Vždycky se po lekci cítím tak dobře. Obecně se cítím skvěle, když si ráno zacvičím, ale ten pocit po józe je prostě speciální. Člověku pak ani nevadí, že zbytek dne sedí u počítače 🙂 Užijte si den!


I started my morning with a yoga session! It’s been a while since I did that, I haven’t been to any class since our yoga retreat in May, if I don’t count our little session in Montenegro with Anet. Today I went to a gentle morning yoga with Teri, but it wasn’t gentle at all 😀 Sometimes it was super hard for me, I especially felt a tension in my legs and I’m just so inflexible now, so my goal is to do this regularly! At least once a week. I always feel so good after the class, I feel great every time I workout in the morning, but the feeling after a yoga class is just special. You don’t even mind you’re sitting by the computer the rest of the day 🙂 Have a great day babes!

7 comments

Reply

Chtěla bych také začít s jógou, doporučila bys mi nějaká místa v Praze, kde ta joga stojí opravdu za to ? 🙂

Reply

Tady je toho strašně moc a já byla jen ve dvou studiích, takže nemůžu moc radit ? Hodně lidí si chválí: Jógovna, Namastery, Jogame, Karma Yoga, Studio K3.. 🙂

Reply

Miluju ten pocit po józe, vždycky jsem úplně nabuzená, ale tak nějak jinak, než po klasickém cvičení. Trošku mě mrzí, že už cvičím 4 rokem a stále jsem začáteník ??‍♀️?

Reply

Přesně, po józe se člověk prostě cítí úplně jinak než po jiném cvičení 🙂 No a můžeme si podat ruce, taky cvičím 4 roky a připadá mi, že jsem nepokročila ani trochu 😀 😀

Reply

Na jógu sice nechodím, ale taky miluju ranní cvičení 🙂 Člověk je pak nabitý energií celý den..Krásné fotky!

Reply

To zni skvele! <3

Reply

No, já sem celkem mrzák bohužel pořád mě bolí kolena nebo lokty a tak si z toho cvičení moc nemůžu vybirat. Předevčírem jsem byla na hatha józe a myslela jsem si že to nic nebude, a bolí mě z toho nohy ještě dneska :D, ale pravda je, že se u toho člověk dost uklidní.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.