Krásné středověké městečko San Gimignano, které jsme navštívili cestou z Florencie.


Beautiful medieval town called San Gimignano that we visited on our way from Florence.

Nádherná Siena! Ze všech měst, která jsme navštívili, se nám Siena líbila asi nejvíc <3 Hlavně Duomo di Siena, která mi úplně vyrazila dech a je to jedna z nejkrásnějších katedrál, co jsem kdy viděla.


Beautiful Siena! From all the cities we visited, we probably liked Siena the most <3 Especially Duomo di Siena that totally blew me off and it’s definitely one of the most beautiful cathedrals I’ve ever seen.

Lucca – další krásné město, které jsme navštívili. Je docela malé, takže si na něj stačí vyhradit jen pár hodin, ale rozhodně má svoje kouzlo.


Lucca – another beautiful town we visited. It’s quite small so you only need a few hours to explore it, but it definitely has it’s magic.

A nakonec Pisa, kde jsme strávili dvě poslední noci a měli jsme takhle krásný výhled z pokoje. Za těch pár dní jsem v Toskánsku natočila čtyři videa, dva vlogy a.. nechte se překvapit 😛


And finally Pisa, where we spent our last two nights and we had this gorgeous view from our hotel room. During the few days in Tuscany I filmed four videos for you guys, two vlogs and two.. well it’s a surprise 😛

8 comments

Reply

Nádherné fotky, památky a úprava! V Itálii jsem byla už třikrát, ale Toskánsko jsem ještě nikdy nenavštívila.. tak snad brzy! 🙂
Těším se na vlogy! <3

Tereza’s journal

Reply

Je to tam nádherné, rozhodně to stojí za to! 🙂 <3

Reply

A co jsem dnes jedla? ??❤️

Reply

Né 😀 <3

Reply

Naprosto dokonalé fotky! Na videa se moc těším :))

Reply

Moc pěkné fotky! Děkuji za ukázku jiné podoby Itálie.? Tahle je mnohem zajímavější, než si z dětství pamatuji. Těším se na videa a překvápko!✨Hezký den?

Reply

Markétko jak se ti daří na dovolené vždy najit bezlepkové, bezlaktozové a bezcukrové potraviny.. ať je to zmrzlina nebo pizza nebo těstoviny? Já v Itálii nic takového nenašla 🙁 jak hledáš ty? Předem nebo na doporučení místních?
Jinak fotky nádherný, pravá Itálie❤️

Reply

Jenom jsi mě těmi krásnými fotkami utvrdila v tom, jak moc chci také podniknout roadtrip po Itálii už od dob Dopisů pro Julii. Jsem na tvém blogu po dlooooouhé době a trošku mi chybí u těchhle zápisků z cest víc informací, co se týče míst. I třeba jídla atd. Vím, že nemáš žádný travel blog, ale určitě nejen já se u tebe inspiruji a takové informace se vždy hodí. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.