Krásný čtvrtek! Jak se dnes máte? Já jsem momentálně uprostřed podovolenkového chaosu, peru jednu pračku za druhou, půlku bytu nám zabírají sušáky, do toho se snažím pomalu dohánět všechny pracovní resty a dostat se zpátky do klasického režimu 🙂 Včera jsme přijeli domů až po půlnoci, jen jsme vynosili věci do bytu a padli do postele, takže ještě dneska večer musíme nakoupit nějaké jídlo, protože tu kromě rýže a pár plechovek fazolí nic nemáme, hehe. Mám pro vás poslední fotky z Chorvatska, kde jsem fotila i natáčela o dost míň než v Černé Hoře, protože už to byl takový „dojezd“ naší dovolené a už jsme toho moc nedělali.


Happy Thursday! How are you today? I’m in the middle of the after-vacation chaos, I’m doing all the laundry and half of our apartment is covered with clothes airers and I’m trying to get some work done and get back on track with everything 🙂 Yesterday we got home at half past twelve in the night so we just fell asleep straight away, tonight we have to do some grocery shopping because except for rice and some beans there’s no food in our home hehe. I have a few more photos from Croatia to show you, I didn’t shoot and film much there though, it was the end of our vacation so we didn’t do much.

Pláž Brela


Brela beach

Výborný oběd v místní restauraci na pláži


A delicious lunch at a beach restaurant

Pláž Baška Polje


Baška Polje beach

Uličky v Makarské


Streets of Makarska

Zastávka ve Splitu a oběd v Marta’s Kitchen


A stop in Split & lunch at Marta’s Kitchen

Včerejší Plitvická jezera. Chorvatsko bylo fajn, ale upřímně to asi není destinace, kam bychom se potřebovali vracet. Do Černé Hory jsme se naopak zamilovali a uvažujeme o tom, že bychom tam příští léto jeli znovu. Vynechali bychom ale Chorvatsko a místo toho jeli ještě dál do Albánie, kterou jsme měli v plánu i letos, ale časově nám to nakonec nevyšlo. Je tam prý ještě míň turistů než v Černé Hoře a příroda podobně krásná. Tak uvidíme! 🙂


Yesterday’s trip to Plitvicka lakes. Croatia was okay, but honestly it’s not a destination we would need to visit again. But we fell in love with Montenegro and we’re thinking about going there again next summer. We would skip Croatia and go to Albania instead. We wanted to go there this year as well, but we didn’t have time for that. People say there are even less tourists than in Montenegro and the nature there is beautiful. We’ll see! 🙂

6 comments

Reply

Ta čistá voda, to je nádhera. Já se letos k moři nechystám, ale jak to tak vidím, hned bych tam skočila! 😀 Jinak souhlasím, že Albánie je nádherná a budu držet palce, aby vám to příště vyšlo :))

Reply

Markétko mohu se zeptat odkud máš kufry? Já se snažím sehnat nějaké pořádné na dovolenou, ale zatím nemám štěstí. Všechny se mi zdají dost fórové. Děkuji moc.

Reply

Ahoj, Samsonite 🙂

Reply

Krásné fotky! 🙂 V Chorvatsku a Černé Hoře jsem byla asi dva roky zpět, byla to super dovolená! Hned bych se tam vrátila. 🙂
Držím palce a přeji hodně sil, ať všechno prádlo, sušení a žehlení zvládneš! <3

Tereza’s journal

Reply

V Albánii jsem byla a turisty jsme tam téměř nepotkali. Příroda byla nádherná a celá volná pláž s lehátky a takovými těmi insta altánky?! Albánie je nádherná země, je to sice trochu jiný svět, docela jsem koukala, když jsme tam přijeli. Do teď na to hrozně ráda vzpomínám!

Reply

Krásný fotky ♥
Sarushef blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.