Šaty tady / kabelka Zara (podobná tady) / sandálky Prada tady, levnější podobná varianta tady / brýle Prada (podobné tady)

Outfit z Makarské 🙂 Tyhle šaty jsem vám na blogu už jednou ukazovala, ale v outfitu se ještě neobjevily. Považuju je za jedny z nejlepších letních šatů, co mám, jsou neskutečně lehoučké, prodyšné a pohodlné. Ještě je na Asosu mají v pár velikostech, tak určitě neváhejte, pokud mají tu vaši 🙂 Zkombinovala jsem je stejně jako šaty v minulém outfitovém článku – s jednoduchými sandálkami a proutěnou kabelkou. Je to vlastně jediná kabelka, kterou jsem tady nosila, když nepočítám plážovou tašku. Abych outfitu dodala trochu víc elegance, udělala jsem si nízký drdol a vzala si svoje cat eye brýle.

Jinak přeju krásný úterní večer a zdravím vás z Plitvických jezer. Dneska jsme se cestou sem zastavili znovu ve Splitu, dali si oběd ve skvělém bistru Marta’s kitchen, a pak jsme jeli ještě tři hodinky sem. A zítra vyrážíme zpátky domů! Budu se snažit vám během cesty na hotspotu přidat článek. Dobrou noc <3


An outfit from Makarska 🙂 I’ve shown you this dress before, but I haven’t made a dedicated outfit post with it. It’s definitely one of the best summer dresses I own, it’s super lightweight, airy and comfy. They still have them in a few sizes so get your hands on them if you can 🙂 Just like in the latest outfit post, I combined the dress with a nude pair of sandals and my straw bag. It’s actually the only handbag I wore during our vacation, if I don’t count my beach bag. To make the outfit a bit more elegant, I made a low slick bun and wore my cat eye sunglasses.

Good evening by the way! We’re already at Plitvice Lakes. On our way here we made a stop at Split, had lunch at a lovely bistro called Marta’s kitchen and then it took about three hours to get here. And tomorrow we’re heading back home! I’ll try to update you guys from the car tomorrow. Good night <3

16 comments

Reply

Krásné, zrovna zítra mi mají přijít ! Tak jsem ráda, že je vidím reálně. Doufám, že jsem trefila velikost, jakou máš? 🙂

Reply

Jé, super! 🙂 Já mám 36 🙂

Reply

Krásna ? dokonalá elegancia, jednoduchosť a zároveň pohodlnosť ?? Užite si posledné chvíle na dofče ?‍♀️?

Reply

Děkujeme ❤️

Reply

Mila Marketo, dekuju za inspiraci – cele leto shanim bile saty a konecne jsou diky tobe na ceste! Stastnou cestu domu a hodne energie do dalsi tvorby ❤️.

Reply

To jsem moc ráda! 🙂 Děkuju <3

Reply

Šaty jsou krásné a moc.ti sluší ? Sama už mám zásobu jednoduchých bílých šatů a nedám na ně dopustit, když nevím“co na sebe“ ?? Ať vám cesta utíká Markétko a hlavně šťastně dojeďte domů ?✌?

Reply

Mám to stejně, nejradši bych si na léto nekupovala nic jiného, hehe 🙂 Děkujeme <3

Reply

Bude samostatný článek o Plitvických jezerech?

Reply

Uvidím, kolik toho zítra nafotím, ale možná ano 🙂 x

Reply

Už jen z těch fotek cítím, jak dokonale pohodlné jsou! Ideální volba na léto a bílá barva ti navíc sekne :))

Reply

Děkuju <3

Reply

Ten nízký drdol ti moc sluší! 🙂

Reply

Děkuju <3

Reply

Ahojky Markéto, naprosto krásný oufit. A ty šaty jsou dokonalé. Jen jsem se chtěla zeptat ty jsi botky kupovala v kamenném obchodě, nebo objednávala přes internet, a jestli přes internet brala sis velikost takovou jakou nosíš běžně, nebo raději menší?

Reply

Ahojky, děkuju! 🙂 Kupovala jsem je na Net-a-Porter, vložila jsem do článku přímý odkaz 🙂 V butiku tyhle sandálky z nějakého důvodu neprodávají, byla jsem se v Pradě zeptat a paní mi řekla, že jsou k sehnání jen takhle online. Vzala jsem si o půl čísla větší, než normálně nosím, psali to tam jako doporučení a sedí mi přesně 🙂 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.