Nový vlog je online! 🙂 Uvidíte v něm pár mých běžných dní v Praze, ale hlavně náš prodloužený víkend v Rakousku. Snad se vám líbí!

8 comments

Reply

Marketko, jak se jmenuje to městečko/hotel, kde jste byli ubytování? Tam bych hned jela na prodlouženy víkend 🙂

Reply

Weyreg am Attersee (nebo tak nějak) a bydleli jsme ve Strandhotelu 🙂

Reply

Marketko vlog jako vždy super jste úžasná. Zaujala mně taštička na kosmetiku když jste si v Rakousku balila byla vidět mohu se zeptat od kud ji máte? Moc děkuji Katka

Reply

Mockrát děkuju 🙂 Taštička je z H&M, kupovala jsem ji loni 🙂

Reply

Ahojky, krásný vlog <3 . Určitě jste si to moc užili a odpočinuli si, to se musí! 😀 :). Jen se zeptám, odkud máš tu super kosmetickou (růžovou) taštičku? Vypadá že je velká a hodně se tam toho vejde. Děkuji za info 🙂 Měj krásný pátek a víkend <3

Reply

Děkuju <3 Z H&M 🙂 x

Reply

Hallstatt mě tolik neoslovil. Profláknuté město turisty, všude nespočet lidí. Ale jasné, na instagram se ta neuvěřitelná fotka prostě potřebuje. Do Rakouska jezdím opakovaně na dovolenou, turistickou. Takže vím, že je tam plno jiných mnohem víc krásných míst, kde není zástup lidí, že někde potřebují fotku. Jenomže to by chtělo zvednout prdel a jít ven a objevovat. Nesedět na hotelu a čekat až bude pršet. 😀 To mě fakt pobavilo. Takovouhle možnost mít, jet do Rakouska, by většina lidí věřím pořádně využila, ale tady, většinu videa neslyším nic jiného, jak má pršet. 40% no páni!!! Nejdřív bylo moc teplo, pak zima. Alpská jezera logicky nebudou mít 29 stupňů jako moře v Egyptě. Ale není to nic nesnesitelného, koupala jsem s v nich několikrát.
Ale tak jasné, důvod proč nejít na tu hroznou túru jsi měla.
Tak si říkám, v čem jsi pro ostatní tak inspirativní 😀
Hezký den.

Reply

Milá Lenko, nechápu, co vás tak irituje, ale je to docela srandovní 🙂 Snad jste si ulevila a máte hezčí den. Jestli jste si nevšimla, na dovolené jsme byli s celou rodinou a já jsem o programu opravdu nerozhodovala. Mějte se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.