Naše středeční pauza na oběd ve Forrest bistru. Už si nevzpomínám, jak se jmenovalo to, co jsem si dala, ale bylo to hrozně dobré 😀 Ta zeleninová směs byla studená a chutnala jako pizza, haha. Mimochodem, moc vám děkuju za všechny tipy pod včerejším článkem, večer jsme to s Vildou procházeli a rozhodli jsme se pro Kutnou Horu, kde jsme ani jeden z nás ještě nebyli. Za chvíli vyrážíme! Určitě se můžete těšit na nějaké fotky <3 Užijte si sobotu!

Our Wednesday’s lunch break at Forrest bistro. I don’t remember what was the name of the food I ordered, but it was delicious 😀 The veggies were cold tasted like pizza, haha. By the way, thank you so much for all your tips, we went through them last night and we decided for Kutná Hora, none of us haven’t been there. So we’re heading out soon! Stay tuned for some photos from the trip <3 Have a lovely Saturday!

7 comments

Reply

Divná úprava fotek Markéto. Jak kdyby byly vyblitý. V předešlých postech mnohem lepší 😉

Reply

Mně se líbí 😉

Reply

To jídlo vypadá krásně, hned bych si něco podobného dala k obědu. Mám radost, že jsem se rozhodli pro Kutnou Horu! Já jsem se zrovna před chvílí od tamtud vrátila domů od přítele. Snad se vám tam bude líbit! <3

Tereza’s journal

Reply

Je to tam krásné! <3

Reply

tiež sa mi viac páči tvoja klasická úprava fotiek 🙂 ale na tom nezáleží 😛 tešíme sa na fotky z výletu

WHEN PIGS FLY

Reply

Musím souhlasit, že tahle úprava fotek moc povedená není. 🙁

Reply

Mně se fotky naopak líbí! Myslím, že jsou fakt povedený! Jídlo vypadá teda famózně, určitě tam taky někdy zajdu na oběd! 🙂 Hezký den, Markétko! <3 xoxo P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.