V neděli jsme měli v plánu jít na snídani do Galerie Lafayette, kde jsme předtím byli už asi dvakrát (dole mají úžasné bistro s různými dezerty, smoothies a jinými zdravými dobrotami), ale samozřejmě nás nenapadlo si nejdřív ověřit otevírací dobu, takže jsme z nouze zašli alespoň do Pret a Manger, já jsem si dala acaí bowl, zelený čaj a zelený fresh, Vilda croissant, jogurt s granolou, espresso a pomerančový fresh. A nakonec jsme si moc pochutnali!


On Sunday we were planning to go to Lafayette Gallery for breakfast, we were there like two times before (there’s a lovely little bistro with lots of healthy deserts, smoothies and stuff like that), but of course we didn’t check the opening time and we were there an hour before they open, so we went to Pret a Manger instead, I had an açaí bowl, green tea and a green juice, hubby had a croissant, yoghurt with granola, espresso and an orange juice. And it was really good!

Rychle jsme cvakli pár fotek (takže se brzo můžete těšit na tenhle outfit) a jeli zpátky do hotelu na check out, rychle si sbalili věci, které jsme si na hotelu ještě po zbytek dne nechali a vyrazili si užít zbytek odpoledne v Paříži.


Then we quickly took some photos (stay tuned for this outfit) and went back to the hotel for a check out, we packed our bags and left them in the hotel and enjoyed the rest of the day in the city.

A klasicky jsme si půjčili koloběžky! <3 Udělali jsme si asi hodinovou jízdu kolem Seiny, přes Louvre až do takové trochu hipsterské čtvrti, kde jsme si dali oběd.


And of course we had to rent scooters! <3 We drove along Seina, past Louvre and we arrived to more of a hipster part of the city where we had lunch.

Le Potager du Marais je očividně oblíbená restaurace, protože jsme ulovili poslední volný stůl, po nás už všechny bez rezervace posílali domů. Prostředí bylo trochu zvláštní, ale obsluha miloučká, jídlo ale skvělé (a oceňuju obří porci!:D).


Le Potager du Marais is obviously a popular restaurant, we managed to have the last table and after that they sent everyone without a reservation home. The place itself is a bit strange, but the staff was super nice and the food was great (and the portion was giant which I appreciate!:D).

Potom jsme se vrátili na Champs Elyseés a konečně jsme se prošli až nahoru k Arc de Triomph.


Then we went back to Champs Elyseés and finally walked up to Arc de Triomphe.

A odpoledne jsme zakončili kávičkou..


And we finished our trip with a cup of coffee..

.. s tímhle výhledem! <3 Pak už jsme si jen zašli pro kufry a jeli na letiště. Paříž byla naprosto úžasná a už teď se těším na nějakou další návštěvu!


.. and this view! <3 Then we just picked up our bags and went to the airport. Paris was absolutely incredible and I can’t wait to go back!

6 comments

Reply

Paříž mě neprestavá překvapovat! Sluší ti to moc! ❤️

Reply

Je dokonalá ❤️ Děkuji! x

Reply

V Pretu jsme se stravovali skoro celý týden, když jsme byli v Londýně… Ty jejich zapečené tousty a polévky jsme si naprosto zamilovali. ❤️ Do Paříže se chystáme 2. května, tak doufám, že si to alespoň z poloviny užijeme jako vy ? Akorát mám strach z těch nepokojů, hlavně po svátku práce… ?

Reply

Určitě jo, to už tam bude snad i tepleji, to si to člověk užije ještě víc ❤️ My jsme se tam cítili naprosto bezpečně, ale asi záleží, kdy zrovna tam člověk přijede, no, všimli jsme si, že po těch protestech měla většina obchodů na Champs Elyseés rozbitou výlohu ? Tak držím palce, ať je všechno v klidu!

Reply

Taky doufám, že to bude v pořádku. ? už se moc těším na vlog! ?

Reply

To je nadhera! Vazne bych se zase chtela podivat do Parize! Mam jen otazku: nebyli jste nejak omezeni kvuli atentatum, protoze kamaradi nam rikali, ze vsude jsou policiste… tak by me zajimalo jak to vidis ty?
Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.