Vesta Zara / tričko tady / kalhoty BikBok / boty Aldo / kabelka Saint Laurent / brýle Prada

Krásný pátek! Většina lidí si teď asi oddechuje a těší se na víkend, ale pro mě je tenhle pátek jeden z nejhektičtějších dní za poslední měsíce. Přípravy meetupu vrcholí a já se jen modlím, aby všechno klaplo tak, jak má. Musím dneska zařídit ještě milion věcí, celý večer budeme organizovat věci na místě a ještě si musím ujasnit to, co vám tam vlastně budu říkat, haha. Z toho mám asi úplně největší strach. Ale řídím se heslem „whatever it is you’re scared of doing, do it.“ Zároveň se ale samozřejmě neskutečně těším na to, že se se spoustou z vás konečně potkám osobně <3 No, to jsem ale trošku odbočila od tématu dnešního článku, haha. Mám pro vás můj nedělní outfit z Paříže. Poprvé jsem vyvětrala tuhle krásnou vestičku ze Zary, zkombinovala jsem ji s celočerným outfitem, aby hezky vynikla. Je to moje první a jediná vesta, ale musím říct, že mě baví, takže ji určitě uvidíte i v nějakém dalším outfitu 🙂 S čím byste ji zkombinovali vy?


Happy Friday! Most people are probably relieved that the week’s almost over, but for me it’s one of the busiest day in the last months. Meetup preparations are at the peak and I’m hoping everything’s gonna turn out the way we want. I have to run a million errands today, we’re gonna organize everything there in the evening and I have to go through my little talk which is what I’m scared of the most. But I’m going with the quote „whatever it is you’re scared of, do it.“ But of course I’m super excited that I’m gonna finally meet a lot of you in person <3 Well, but that’s not what this blog post is about, haha. I’m here to show you my outfit from last Sunday in Paris. I wore this cute vest from Zara for the first time, I went for an all-black outfit with it to make it a staple of the outfit. It’s my first and only vest and I have to say I really like it so I’m definitely gonna shoot some more outfits with it 🙂 What would you combine it with?

14 comments

Reply

Marketko, kde si koupila prosim ty kalhoty a v jake je mas velikosti? Muzes na ne dohledat odkaz prosim. Dekuji

Reply

Mám je v Sku, ale kupovala jsem je v obchodě ve Stockholmu 🙂

Reply

Markétko, zde jsou slova zbytečný! Moc moc ti to sluší! Kabelka je boží! <3 xoxo P.

Reply

Děkuju moc <3

Reply

Vestička je krásná, já osobně mám radši kabátky nebo sáčka a když už vestičky, tak džínové. Ale tobě moc sluší! Já si pátek tento týden opravdu užila, na gymplu máme díky příjimačkám a maturitám studijní volno, tak jsem slavila s kamarádkou její 18, učila se Scio na VŠ, balila si kufr do letadla, protže v neděli ráno odlétám do Spojených arabských emirátů, aaa! 😀 I tak mě ale moc mrzí, že nebudu na meet-upu, protože bude určitě povedený, držím ti palce! 🙂
Tera in Chester

Reply

Taky mám moc ráda kabátky a sáčka, těch mám spoustu, proto je pro mě vestička takové hezké oživení šatníku 🙂 Jinak wow, paráda, moc si UAE užij! A hezky se ohřej 🙂 <3

Reply

Tvoje outfity jsou prostě skvělé a kabelka…dokonalá.

Reply

Děkuji! 🙂 x

Reply

Pani, uzasny outfit! <3

Reply

<3

Reply

Dobrý den, Markét, prosím, odkud je ta lehká šálka, kterou jsi měla na sobě ve Francii? Dala byste mi na ní odkaz, pokud se ještě nechá někde koupit, děkuji moc.

Reply

Kupovala jsem ji v Zaře 🙂

Reply

Tvé outfity nikdy nezklamou, pro mě inspirace číslo 1! 🙂

Reply

Děkuju <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.