Můj narozeninový den jsme odstartovali snídaní ve Smetanaqu s Anetkou a Theodorem. Dali jsme si všichni skvělé jídlo a povídali si hlavně o dovče, kterou společně plánujeme na léto.


We started my B-day with a brunch at Smetanaq with Anetka and Theodor. We had some delicious avo toasts and we were discussing the details of our summer vacation that we’re planning together.

Potom jsme se přesunuli do Super Tramp Coffee, seděli jsme venku s kafíčkem a užili si to nádherné počasí.


Then we went to Super Tramp Coffee, sat outside and enjoyed the beautiful weather.

Odpoledne jsem se sešla s Terkou, stejně jako minulý rok jsme si koupily raw dortíky a snědly si je na lavičce na Střeleckém ostrově. No a protože jsme viděly spoustu šlapadel..


In the afternoon I met up with Teri and just like last year we bought some raw cakes and sat in a park. And because we saw a lot of pedal boats..

.. tak jsme si taky jedno musely půjčit! 😀 A bylo to boží!


.. we had to rent one as well! 😀 And it was awesome!

Přáníčko a narozeninový dárek od Vildy <3 Nejdřív jsem teda dostala obálku s letenkami do Sarajeva, ale okamžitě jsem ho prokoukla, haha. A v další obálce jsem našla letenky do Paříže, kam letíme už zítra! Nemůžu se dočkat. Byli jsme tam před 6 lety a mám na ten výlet ty nejkrásnější vzpomínky, takže jsem si moc přála se tam podívat znova. Asi si umíte představit, jak jsem byla nadšená 🙂


A lovely card and my B-day gift from Vilda <3 First he gave me an envelope with plane tickets to Sarajevo, but I immediately knew it was just a joke haha. So in the next envelope I found plane tickets to Paris and we’re going tomorrow! I can’t wait. We were there 6 years ago and I have such lovely memories of that trip so I’ve been wanting to go back again. So you can imagine how happy I was 🙂

A nakonec překrásné květiny, které nám teď zdobí obývák <3 Jedna od Anetky a Tea, jedna od manžela a jedna naprosto nečekaná od úžasného týmu Daniel Wellington <3

Škoda, že nemám narozeniny častěji, haha. Děkuju za naprosto překrásný den. I vám, protože všechny vaše zprávy a komentáře ho udělaly ještě krásnějším. Jsem neuvěřitelně vděčná za vás všechny a doufám, že takhle společně oslavíme ještě spoustu dalších narozenin. Nikdy nebudu vaši přízeň a podporu brát jako samozřejmost a moc si vážím toho, že tu se mnou jste. Děkuju ❤️


And all the beautiful flowers that decorate our living room right now <3 One is from Anet & Theo, one from my hubby and one was a lovely surprise from the amazing team at Daniel Wellington <3

It’s a shame that I can’t have my birthday more often haha. Thank you for such a lovely day. To you guys as well. All of your comments and messages made my day. I’m so thankful for all of you and I hope we’re gonna celebrate a lot more birthdays together. I’ll never take you for granted and I’m honored to have you here with me. Thank you ❤️

16 comments

Reply

Ahoj Markétko, včera jsi měla krásný den! Kytičky jsou nádherné! Já kytky úplně miluju ?? Jinak Paříž! To je bomba! Užijte si ji spolu! Jinak myslím, ze jste dlouho nebyli na letišti ?? … jste tam pomalu jako doma! Já v Paříži ještě nikdy nebyla, ale určitě se tam chci někdy podívat! ???

Reply

Děkujeme ❤️ Haha, to je pravda ?
Tak třeba tě na ni nalákám skrze články ?

Reply

To je sen,krasa.❤ Takhle prekvapena bych taky nekdy chtela byt,jeste nikdy jsem ani neletela. A jeste jsem Ti chtela napsat,ze bych si prala vypadat stale tak hezky,upravena,dokonala jako ty.Ale nedari se mi to vubec.Jedno male dite doma a jedno v brise a sil neni.

Reply

Kočko, věř mi, že dokonale upravená každý den opravdu nejsem 🙂 Jen se v takové dny nefotím a nenatáčím, hehe. A navíc to mám o dost jednodušší než ty, protože zatím se starám jenom sama o sebe, až budu maminka, jsem si jistá, že na to budu kašlat mnohem víc 🙂

Reply

Ahoj Markétko Paříž je krásná ale i Versai zámek Ludvíka XIV . a zahrady kde se hrál film Angelika všech pět dílů
tata

Reply

Ahojky, do Versailles bych moc chtěla, ale manžel se na to zatím moc netváří, haha, tak uvidíme! 🙂

Reply

Markétka, všetko, čo si včera prežila bolo krásne! ❤️ Strávený čas s tými najmilšími je asi najkrajší darček pre každého. ? No teraz si to spolu s Vildom poriadne užite v tom najromantickejšom meste na svete, Paríži. ?? Oddýchnite si a naplno sa venujte jeden druhému.
Pozdravujem Vás. ?

Reply

Děkujeme ❤️

Reply

Všechno nejlepší k narozeninám! ? Ten vzkaz od Vildy je top!
A těším se na vlog z Paříže, byla jsem tam naposled taky před 6 lety s mamkou. Tehdy jsme byly i ve Versailles – zámek rozhodně v interiéru nevypadá jak ty naše – prakticky se jen prochází téměř prázdné pokoje plné fotících japončíků, ale ta zahrada, to je skvost! Zvlášť když člověk stihne zpívající fontány. Jen mě mrzí, že jsme tehdy nezašly i do vesničky Marie Antoinetty. Aspoň mám příště co napravovat ? užijte si to s Vildou!!!

Reply

K Vašim narozeninám jen to NEJ NEJ NEJ! A užijte si Váš narozeninový dárek jak jen to půjde.
Všimla jste si kolik lidí má narozeniny v dubnu? Já 12. chichi.

Reply

Markétko, já jsem o 10 let starší, maminka dvou dětí, a když si v noci chci u práce odpočinout, vždycky vyhledám tvé video a nechám se tebou unést. Je mi s tebou krásně.
Krásné narozeniny!
Ať je vše takové, jaké sis to vysnila.

Reply

Davejte na sebe v Parizi hlavne pozor… ted jsou tam velke nepokoje ohledne hnuti zlutych vest… tak kdyby cokoliv, tak sup sup domu … aby se vam neco nestalo.. byla by to skoda.

Reply

Všetko len to najlepšie na svete Ti želám k tvojím včerajším narodeninám. Veľa zdravia, štastia i lásky ak je to vôbec ešte možné. Myslím, že Vilda ťa miluje nekonečne, preto ho nezabudni podpichnúť, že v tom Paríži pečú aj torty. ( nech ti sladký kúsok, dva alebo aj tri kúpi 😀 😀 😀 očakávam to! 😀 )

Reply

Dodatečně všechno nejlepší! 🙂 Už se těším na info z Paříže. V květnu tam jedeme na předsvatební cestu, takže se už těším na nějaké rady a tipy, kam se určitě podívat a kde se dobře najíst 😀 Moc si to tam užijte 🙂

Reply

To je krásné!

Těším se na cestovní články ♥

Reply

Markét, narozeninový den sis užila na maximum, jak vidím podle fotek…A tak to má být! Opožděně ti přeji jen to nejlepší! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.