Krásný čtvrtek! Včera večer jsem na Youtube přidala pro mě hodně speciální video. Najdete v něm pár základních informací o zákonu přitažlivosti a nějaké konkrétní principy, kterými se já sama řídím. A i pár mých příběhů, jak zákon přitažlivosti používám v praxi 🙂 Je to věc, která mi naprosto zásadním způsobem změnila život a doufám, že bude mít stejně pozitivní vliv i na vás <3

4 comments

Reply

Ahoj Markétko, krásné video, určitě mě dovedlo k zamyšlění! Ostatně, jak jsi už dřívě doporučila knihu Jak si správně přát koupila jsem si ji, ještě jsem ji teda celou nedočetla, ale vedla mě hodně k zamyšlění – hlavně v období, kdy se mi moc nedařilo, kdy jsem byla plná negativní energie a všechno jsem už dopředu viděla černě. Teď se snažím myslet pozitivně a když se přistihnu, že zas myslím na to nejhorší, vždy si řeknu NE! nebude to tak! 🙂 a opět se snažím myslet jen na to co chci! Stále se učím myslet jen pozitivně! <3 xoxo P.

Reply

Ahojky, to mám radost, že to na tebe mělo nějaký vliv 🙂 Je to určitě dlouhý proces, taky mi to trvalo pár let, než jsem si to úplně osvojila 🙂 <3

Reply

Moc ti děkuji za tohle video. ?
Od chvíle, co jsem tě začala sledovat se mi mění život. A hlavně můj přístup k životu, ke každodenním záležitostem i dlouhodobým plánům.
Zákon přitažlivosti je úžasný v tom, že stačí svou mysl přizpůsobit a naladit na tento typ myšlení a člověku se najednou všechno začne dařit, jakoby ty věci přicházely skoro úplně samy.
Také jsi mě přivedla k seberozvojovým knížkám, které jsem si zamilovala. ?
Jsi neskutečně inspirativní člověk a moc děkuji za tvoji tvorbu. ?

Reply

Jestli můžu doporučit, tak dost dobrá je i kniha od Roberta Anthonyho – Zázrak pozitivního myšlení

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.