Krásné pondělí! Dnes mám jeden z těch dní, kdy celý den jen sedím u počítače, vyřizuju maily a stříhám vlog, takže nemám žádné nové fotky, co bych vám ukázala. Původně jsem chtěla napsat článek o mém dnešním cvičení, ale nedopadlo to úplně podle mých představ. Do fitka jsem se sice jít donutila, ale po chvíli cvičení jsem se cítila tak zvláštně a slabě, že jsem to nechtěla riskovat a šla jsem domů. I když jsem se těšila, že si po menší pauze zase dám do těla, vždycky je pro mě důležité hlavně poslouchat svoje tělo, a když mi dává najevo, že na cvičení není ten pravý den, tak ho poslechnu. Takže jsem se vám chtěla alespoň ozvat, že žiju a ukázat vám tenhle (zatím asi nejvíc jarní) outfit z minulého týdne. Kabátek je z Topshopu, džíny ze Zary, mokasíny z Alda, zbytek věcí asi dobře znáte. Už si sepisuju všechny možné outfity, co chci teď na jaře nafotit. Nemůžu se dočkat! Teď se jdu zpátky vrhnout na stříhání, sedím u toho od rána a naštěstí už mám velkou většinu hotovou, tak snad se mi podaří vám ho co nejdřív zveřejnit, možná už zítra. Užijte si zbytek dne!


Happy Monday! Today is one of these days when I just sit with my laptop, I’m doing emails and editing a new video so I don’t have new photos to show you. I wanted to make a blog post about today’s workout, but it didn’t go how I wanted. I managed to get myself to the gym, but after a few minutes I started feeling a bit dizzy and weak so I didn’t want to risk it and I went home. Even though I was excited about the workout after a few days off, I truly believe it’s super important to listen to your body and if it tells me it’s not the good day for a workout, I just don’t do it. Anyways I just wanted to stop by and tell you that I’m alive and show you this spring outfit from last week. The coat is from Topshop, jeans are from Zara, loafers are from Aldo. I already wrote down a lot of outfit ideas for spring that I want to shoot for my blog, can’t wait! Now I’m gonna get back to editing, I’ve been sitting here since this morning and I have most of it done, so hopefully I upload it as soon as possible. Have a lovely evening!

6 comments

Reply

Ahoj Markétko! Sluší ti to moc! Taky se snažím poslouchat svoje tělo a přesně vím o čem mluvíš! Dneska prostě asi nebyla úplně dobrá konstalace na cvičení. Jinak můžu se prosím zeptat, jestli mokasíny sedí velikostně – mám nohu 38, ale jedny espadrilky z Alda co mám, jsem si musela koupit 39 😀 což jsem se divila.. tyhle tvoje jsem si už našla na netu, že bych je objednala, ale přemýšlím, jaký číslo 😀 Abych zas nebyla nešťastná z toho, co příjde 😀 Děkujuuu 🙂 <3 xoxo P. 
PS: extrémně moc moc moc se těším na vlog! <3

Reply

Krásný večer! <3 Vždycky mi boty z Alda sedí přesně, ale tyhle jsem si z nějakého důvodu musela koupit o číslo menší. Normálně vždycky nosím 38, ale ty mi trochu plandaly a bála jsem se, že jak jsou kožené a mají tendenci ještě povolit, byly by mi velké. Takže jsem si vzala 37 a jsou mi těsnější, ale stačí je trochu prochodit. Kamarádka obvykle nosí 37 a tyhle si zkoušela - a taky jí byly volné, že by potřebovala 36 🙂 xx

Reply

Děkuju! Přesně tohle jsem na netu četla – bylo tam napsáno, že jsou trochu větší a doporučují objednat o číslo menší 😀 nevěděla jsem, jestli tomu mám věřit 😀 Moc děkujuuuu! <3 xoxo P.

Reply

Já se chystám v březnu taky začít chodit do fitka. Rozhodly jsme se s kamarádkou, že si dáme trošku do těla, tak jsem zvědavá, jak dlouho nám to vydrží:D:)

Reply

Krasny Outfit. <3
Sandra / https://shineoffashion.com/

Reply

Loni jsem si koupila Aldo mokasíny, nádherné, kožené, no vyloženě jsem se těšila, jak je vytáhnu. Už při koupi byli trochu tvrdší, ale tak říkala jsem si, že je prochodím a bude to ok, no bohužel ani po měsíci chození,lepení puchýřů a trpění se nic nezměnilo 🙁 takže jsem je vyhodila a boty Aldo už jen opatrně, což mě moc mrzí 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.