Krásný pátek! Dneska jsem po delší době jsem udělala k snídani lívance (docela mě inspiroval můj článek z loňského dubna, haha). Na lívance jsem točila samostatné video, každopádně jsem ten recept ještě trochu zjednodušila, teď je dělám z 1 hrnku pohankové mouky, 1 hrnku mandlového mléka, 1 lžičky kypřícího prášku a ještě k tomu přidávám trochu skořice, protože tu cpu prostě do všeho 😀 Zmrzlinu jsem udělala z mražených banánů, mražených jahod a trošky mandlového mléka. A nesmělo chybět arašídové máslo a konopná semínka navrch!


Hello Friday! I made some pancakes for breakfast this morning, it’s been a while (I totally inspired myself by the blog post from last April haha). I have a recipe video on my channel on these pancakes, but I made them even easier to prepare, now I only use 1 cup of buckwheat flour, 1 cup of almond milk and 1 tsp of baking powder. And I also add some cinnamon because I use it with everything 😀 The ice-cream was just mixed frozen bananas, frozen strawberries and some almond milk. And of course some peanut butter and sprinkled some hemp seeds on top!

4 comments

Reply

Hezký pátek Markétko, vypadá to opravdu moc pěkně! Tohle jsem ještě nikdy nezkoušela, tak se do toho musím taky pustit, myslím, že by nám to mohlo chutnat! 🙂 Hezký víkend ti přejuuuu <3 xoxo P.

Reply

Určitě je vyzkoušej, je to hrozně jednoduchý a rychlý! 🙂 Já jsem vždycky na lívance a palačinky byla úplný jelito, ale podle tohohle receptu se vždycky krásně povede i ta první! 😀 Krásný víkend, kočko <3

Reply

To vypada uzasne. <3

Reply

Namiesto pohankovej moze byt spaldova muka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.