Sobotní ráno jsme začali produktivně a vyrazili do fitka. Motivace se nás zatím drží a užíváme si to! Dala jsem si asi 45 minut kardia, snažím se teď střídat víc různých cvičení – posilování, kardio, jógu.. Tím je cvičení celkově hned zajímavější a myslím, že mě to tak rychle neomrzí 🙂


// We started our Saturday with a workout. We’re still really motivated and it’s so much fun! I did about 45 minutes of cardio, I’m trying to mix a few different workouts – strength excercises, cardio, yoga.. I think it’s more interesting and fun this way and keeps me going 🙂

Z fitka jsme hladoví běželi domů, já jsem udělala rychlou snídani (bezlepkový toast, avokádo, trochu himalásjké soli, sušená rajčata a sezamová semínka) a Vilda udělal kafe v našem krásném french pressu.


// We were so hungry after the workout so we ran back home and I made us a quick breakfast (gluten-free toast, avocado, pink himalayan sea salt, sun-dried tomatoes and some sesame seeds) and my hubby made some coffee in our pretty french press.

Další způsob, jak se motivovat ke cvičení – hezké nové sportovní oblečení! Dopoledne zazvonil kurýr a přivezl mi zásilku z H&M. Mám jejich sportovní kolekci moc ráda, teď jsem si pořídila 3 nová trička, 2 legíny a tuhle krásnou sportovní podprsenku, která navíc byla ve slevě a stála pár korun.


// Another way how to stay motivated – pretty new clothes for the gym! I ordered some pieces at H&M, I love their sport collection. I got 3 t-shirts, 2 pairs of leggings and this beautiful sports bra. It even was on sale so it was super cheap.

Po obědě jsme se oblékli a vyrazili ven. Naší první zastávkou byla výdejna Mallu, kde jsem si vyzvedla..


// After lunch we got dressed and headed out. Our first stop was to pick up..

..airpody! Když jsem je koupila Vildovi k narozeninám a viděla jsem, jak je s nimi spokojený (a párkrát jsem mu je ukradla a zkusila si to sama), prostě jsem je musela mít taky. Jsou úplně boží a usnadní mi to spoustu věcí.


// ..my new AirPods! I bought them to my husband for his b-day and when I saw how happy he is with them (and I tried them myself as well), I just had to buy them for myself too. They’re amazing and so convenient.

Potom jsme vyrazili do Ikey – a stejný nápad měla asi půlka Prahy 🙂 Není se čemu divit – sobota, slevy, venku zima.. ale tolik lidí jsme tam ještě nikdy nezažili. Naštěstí jsme jeli jen pro jednu věc, ale i tak to trvalo sto let, než jsme se těmi davy prodrali k pokladnám. A na výjezdu parkoviště to bylo ještě horší, haha. Potom jsme jeli na Chodov do Zara Home pro tyhle krásné vůně do bytu. Miluju hezky vonící domovy, takže jsem nakonec vzala 3 – jednu do předsíně, jednu do obýváku a jednu do koupelny.


// Then we went to Ikea – and obviously half of Prague had the same idea 🙂 Well there’s no wonder – it’s Saturday, during the sales, shitty weather.. but we’ve never seen so many people in there. Good thing is that we only needed one thing, but it took such a long time to just walk there and it was even worse at the parking lot haha. Then we went to Zara Home, I wanted to buy some of these home fragrances. I love having a nice-smelling home so I bought three, one for the hall, one for the living room and one for the bathroom.

Na Chodově jsme si ještě skočili na večeři do Spicymama, kde jsme zkusili jejich Pad Thai a byli jsme příjemně překvapení, protože bylo vynikající! 🙂


// We also had dinner at the shopping mall, we went to Spicymama and tried their Pad Thai. It was a pleasant surprise because it was delicious! 🙂

Hurá! Konečně máme stoleček na televizi, který nemá dva metry, haha. A televizi, která neváží 300 kilo. Jak si to tady postupně zabydlujeme, víc a víc se do toho bytu zamilovávám.


// Yaay! We finally have a nice table for our new TV. The more we decorate the apartment, the more I’m falling in love with it.

Večer jsme vybalili zásoby sladkostí a koukali na Black Mirror. Jednou jsem o tom mluvila ve vlogu, jak nás první díl vyděsil, ale vy i naši kamarádi jste nás přemluvili, ať koukáme dál – a měli jste pravdu, je to super. Teď už je po jedenácté večer, takže rychle dopíšu tenhle článek a půjdu spát. Ale ještě jedna věc – momentálně probíhají na blogu nějaké technické úpravy, takže kdyby něco vypadalo jinak než normálně, tak se nelekněte 🙂 Dobrou noc! xx


// Later tonight we had some chocolate and watched Black Mirror. I was shocked and disgusted from the first episode and didn’t want to continue watching the series, but a lot of my followers and our friends said it’s great and that we should watch it – and you guys were right, it’s so cool. It’s almost midnight so I’m gonna go to bed now. But one more thing – I’m getting some technical improvements done on my blog right now so if something doesn’t look the way it usually does, don’t panic 🙂 Good night! xx

3 comments

Reply

muzu se zeptat, odkud mas ty dziny, co mas na sobe k tomu kabatu?.) popr, pokud si je kupovala pres net, jestli bys hodila odkaz, dekuju:)

Reply

Markétko takovej produktivní den, to je paráda, jsi skvělá 🙂 To cvičení takhle je super, my do toho ještě chodíme plavat. Ty vonné tyčinky v oleji si kupuju v nanu nana ale ty ze Zary vypadají krásně a hlavně i designově 🙂 Kabátek je moc pěknej, ale vzala bych si ho spíš s nějakýma uplýma džínama, působí to takhle trochu „pytlovitě“. Stolek je pěkný, jen mi přijde šíleně vysoký, ale to možná klame fotka :O a určitě bych pod stolečky pořídila nějaký pěkný koberec asi světlý, působí ten prostor hrozně tmavě a stísněně. 🙂 Užij si krásný zbytek večera!
PS: tyhle typy článků mě hrozně baví 🙂

Reply

Airpody jsou snad nejlepší věcí! Dostala jsem je před rokem k Vánocům a ačkoliv jsem po nich do tý doby nijak netoužila, tak jsem si je hned zamilovala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.