Krásný pátek, moji milí! Včera jsem se vás na Insta stories ptala, co vás na blogu baví nejvíc, a protože spousta z vás psala, že fotky z běžných dní, rovnou jsem vám dnes něco nafotila. Po obědě jsme s Vildou vyrazili zpátky do Prahy, kde jsme měli pár pochůzek. 


Happy Friday my loves! Yesterday on Insta stories I asked you what kind of content do you enjoy the most on my blog, and since a lot of you said random daily posts, I tried to take some photos for you today! We went back to Prague today to run some errands.  

A po delší době zase svítilo sluníčko <3 Teď, když už je po Vánocích, začínám se pomalu těšit na jaro, haha. 


And we finally had some sun, it’s been a while! <3 Now when Christmas is over, I’m getting excited about the spring to come haha.

Praha je tak nádherná.. připadá mi, že se do toho města čím dál tím víc zamilovávám. 


Prague is so beautiful.. I feel like I’m falling in love with the city more and more.

Naší první zastávkou bylo Náměstí Republiky, kde jsem v Kotvě sháněla svůj diář na příští rok, bohužel ale měli jen půlroční variantu, takže jsme si alespoň zašli do Delmartu na rychlý oběd, a protože jsme měli cestu do Holešovic, rychle jsem skočila do Vnitroblocku, kde Doller taky prodávají a tam už ho naštěstí měli! 


Our first stop was Kotva department store where I was searching for a new planner for 2019. Unfortunately they only had the 6 months version which I didn’t want, so at least we went for a quick lunch to Delmart and then we had to go to Holešovice so I quickly went to Vnitroblock, where they also sell the planner and they had the one I wanted!

Ale to hlavní – vyzvedli jsme si novou televizi! Ta, kterou jsme měli, byla dost stará (a příšerně těžká, i dva chlapi měli co dělat, aby ji vynesli), ale hlavně se nám do toho nového prostoru velikostně nehodila, takže jsme se rozhodli ji prodat a koupili jsme si novou, menší, lehčí.. a co je na ní nejlepší – má Netflix! S Vildou na nic jiného skoro nekoukáme, takže se nemůžeme dočkat, až bude všechno v provozu.  


But the most important – we picked up our new TV! The one we had was old (and super heavy, even for two men!), but it also just didn’t fit in our new apartment, so we decided to sell it and bought a new one, it’s smaller, lighter.. and the best part – it has Netflix! Since me and my husband don’t really watch anything else, it’s super convenient and I just can’t wait to start enjoying it.

Hlavní důvod, proč jsme jeli do Prahy, byla schůzka ohledně internetu. Bohužel měli zrovna nějaké technické potíže, takže se nedalo zařídit všechno a budeme tam muset znovu, ale aspoň trochu se to pohnulo a snad co nejdřív po Novém roce budeme mít v bytě funkční internet. Během čekání jsem skočila ještě do Zary, odkud jsem chtěla odejít hned, jak jsem viděla to poházené oblečení v prodejně (taky vás to stresuje? 😀 Lidi jsou prostě během výprodejů šílení a hází všechno jak se jim zlíbí..), ale nakonec jsem uprostřed hromady vylovila nějaké džíny, které teď nutně potřebuju, protože moje nejoblíbenější se mi v New Yorku roztrhly a u druhých nejoblíbenějších se mi rozjel zip, takže je teď nemůžu nosit, dokud je nespravím. A pak už mám snad jenom jedny (nepatřím k těm, co mají ve skříni 30 párů, haha), ale ty během zimy moc nenosím, protože jsou krátké a tenoučké, takže vážně bylo na čase se podívat po nějakých nových.


The main reason why we went to Prague was a meeting about our internet. They had some technical problems so we didn’t fix everything we wanted and we’ll have to come back, but at least we started to deal with it and hopefully we’ll have a normal wifi at the beginning of January. I also went to Zara, I honestly wanted to leave when I saw the mess (is it stressing you out as well? 😀 People literally go crazy during the sales, they’re throwing the clothes everywhere..), but I managed to find a few pair of jeans to try. I definitely needed a new pair, I destroyed my favorite jeans in New York and I destroyed the zipper on my second favorite pair, so I just can’t wear them until I fix them. And then I probably have only one more pair (I’m not one of these people who have like 30 pairs of jeans haha), but it’s short and thin so I don’t wear them a lot during winter. So it was about time to buy a new one!

A byla jsem úspěšná – odnesla jsem si troje! Všechny mi seděly a stály mě dohromady tolik, co normálně stojí jedny, takže nešlo odolat 🙂


And I was successful – I bought three pairs! They all fit well and I just couldn’t resist since they’re super cheap right now 🙂

Teď už jsem zpátky doma, uvařila jsem si k večeři špagety a jdu se vrhnout vyplňování Dolleru a plánování nového roku! Užijte si večer <3


I’m back home now, I made some spaghetti for dinner and I’m gonna start working on my planner (I use Doller)! Enjoy your Friday night <3

6 comments

Reply

Skvele, uz mi chybi tve videa :). At uz je zase leden. Btw. Bude video, co jsi dostala k vanocum? 🙂

Reply

Už budou brzo! 🙂 Video o dárkách určitě neplánuju, s rodinou ani manželem jsme si skoro nic nedávali a ani to není typ videa, co by mi byl blízký 🙂

Reply

Ahojky, hezký blog a těším se na další videa 🙂 chci se zeptat jak se ti pracuje s dollerem? Neomezuje te treba vyplnovani datumu? Zkousela jsi i jiný typ diáře?:)

Reply

Děkuji 🙂 Doller miluju, pracovala jsem s ním loni celý rok a letos jsem ani nepřemýšlela o změně 🙂 Vyplnit datumy je záležitost jedné hodiny a pak máš na celý rok vystaráno, takže to vůbec není žádná komplikace. Měla jsem už spoustu různých diářů a nedám na tenhle dopustit 🙂

Reply

tyhle články mám snad nejraději ♥♥ Prahu mám taky moc ráda, je vážně krásná ♥ a o slevách v Zaře mi snad ani neříkej, to je zlo! 😀 😀

Reply

Taky mně nejvíc bavi články a vídea z běžných dní. A kosmetika samozřejmě 🙂 ta ze spoluprací taky,ale nejvíc ta kterou Ty (i ostatní) běžně používáte když žádnou netestujete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.