Krásný večer <3 Na Youtube práve vyšel nový vlog, ve kterém uvidíte, jak jsem si zahrála na modelku při ateliérovém focení (fotky přidám zítra!) a mnoho dalšího – třeba naše malé koupelnové drama. Došlo mi, že předchozí vlog jsem na blog nedávala, takže jestli jste ho neviděli, najdete ho tady. Pusu!

8 comments

Reply

Ahoj Markétka, strašne moc ďakujem za video. Som po posilke, už som chcela ísť spať, ale nezaspala by som skôr ako by som si video pozrela! 😀 Výrazné rúže sa ti veľmi hodia, nemusíš sa toho báť. Dúfam, že niekedy pridáš fotky na blog, kde budeš mať napríklad červený rúž 🙂 🙂 Bolo by to skvelé. Posielam úsmev 🙂

Reply

Děkuju moc <3 Krásný večer! x

Reply

Zase úžasné video <3 Nejvíc mě bavilo to focení, ty jsi tak nádherná Markétko!!!

BLOG Život s kojencem

Reply

Super vlog, jako vždycky. Ty čočky bych ale vyměnila, neměly by ti v oku vadit (to ale asi víš). Já jsem našla vhodný asi až na čtvrtý pokus.

Simple living: Kosmetický minimalismus

Reply

Markétko, drama v koupelně bylo naprosto zbytečné. Vildu bych lískla za to, jak ti nemožně radil při nandavání čoček. Tímto stylem bych si je v počátcích nandavala déle než ty. Poradím ti snazší postup, můžeš zkusit a uvidíš sama. 1. Nikdy ne takto před zrcadlem, protože takto se čočky teprve vyndavají, což není takový problém. Na obě oči můžeš normálně použít jednu ruku, tu, která ti přirozeně vyhovuje. 2. Zrcátko si položíš před sebe na stůl a SESHORA se díváš dolů, čímž pádem se ti při manipulaci s čočkou nemůžeš stát, že se ti oko, jak se k němu zepředu přímo na panenku přibližuješ, začne bránit tím, že se bude zavírat. Když se seshora díváš dolů do zrcátka, dejme tomu, že jsi pravačka a máš čočku připravenou na ukazováčku pravé ruky, tak si levým prstem zvedneš horní víčko, prostě ho lehce vytáhneš nahoru. Začneš pravým okem, na kterém si to nacvičíš. Zároveň si můžeš třeba prsteníčkem nebo malíčkem pravé ruky lehce odtáhnout spodní víčko. Tímto způsobem se ti odkryje horní část oka nad panenkou a ty si tu čočku můžeš v klidu nandat nad panenku, hned jak víčko seshora pustíš, tak zjistíš, že čočka je na místě. Vildův způsob je samozřejmě také možný, ale tohle si může dovolit někdo, kdo si dokáže šťourat v oku napřímo a není začátečník. Dnes už to tímto způsobem zvládnu taky, ale přesto radši volím ten šetrnější, bezpečnější a příjemnější způsob, který jsem ti popsala. Vyndat čočku pak lze před zrcadlem úplně lehce, tam vlastně volíme postup trochu opačný, takže se pro lepší manipulaci můžeš podívat na sebe lehce zespoda, čočku, si stáhneš prstem ke spodnímu víčku a dvěma prsty shrneš oba okraje k sobě, abys ji mohla jakoby přepůlenou zachytit a uložit. Na čočky si časem zvykneš, hlavní je mýt čočku vždy dobře opláchnutou a nezanechat na ní jakýkoli chloupek či smítko, to potom v oku hodně řeže. Stačí si párkrát přejet horním víčkem po bulvě a obvykle se nějaká ta nečistota vyplaví pomocí slz. Tak hodně zdaru!

Reply

Oprava – mít 😀

Reply

Už se těším, jak se na to večer podívám ♥

Reply

Markétko jak jinak než fantastický vlog .. u tohohle jsem se ale opravdu nasmála za což ti děkuji ? s Vildou jste prostě skvělí co víc k tomu dodat ? Více takových videí ???❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.