Krásnou středu všem! Jak se dnes máte? Já hned ráno vyrazila na focení s Luckou v jejím krásném ateliéru. Bylo to takové podzimní útulné fotcení, spousta světýlek, deky a nejroztomilejší pejsek. Tři hodiny v kuse jsme pobíhaly z jednoho rohu ateliéru na druhý a já už se nemůžu dočkat, až uvidím výsledek. Trochu víc toho uvidíte i ve vlogu příští týden! 🙂 Jinak zbytek dne trávím u počítače a večer na mě čeká tuna žehlení.  Mimochodem, zhruba za hodinku bude online nové video, je konec měsíce, takže klasicky Oblíbenci. Věříte tomu, že zítra už je listopad?!


Happy Wednesday babes! How are you today? I had a photoshoot this morning in a super cozy studio, it was something like an autumnal photoshoot with lots of fairy lights, blankets and the sweetest doggie. We were running around the studio for three ours and I just can’t wait to see the result. You’ll see more in a vlog next week! 🙂 I’m spending the rest of the day with my computer and later tonight I have tons of laundry to iron. By the way my new video is going live in an hour, it’s October Favorites (in czech as always, sorry!), but anyways, would you believe it’s freakin‘ November tomorrow?!

7 comments

Reply

Tak to místo je fakt něco! Krása ♥ Taky nemohu uvěřit, že už bude listopad, to tak rychle utíká. Dneska se mám strašně :/ Problémy se jenom hrnou tak doufám, jak to rychle zmizí stejně tak jak to rychle přišlo 😀 Na video se moc těším ♥

Reply

Krásné krásné! Už se těším na oblíbence za říjen 🙂 v 17.00 to zapnu 🙂 Krásný podvečer, Markétko! <3

Reply

Ten ateliér vypadá bombasticky! ? Ty fotky budou určitě super!!! 🙂 Čas letí hrozně rychle, ale na Oblíbence se moc těšíme, takže nám to zas tolik nevadí ?

Reply

This set looks amazing! I really like the autumn/winter vibes with all the chunky knit everywhere, and of course the fairy lights!
Lucie,

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Na video hned musím kouknout <3 A ty fotky budou díky tobě nádherné! Pejsek dokonalý, tak moc mi chybí ten náš :'(

BLOG Život s kojencem

Reply

Woooow tak to je ateliér snů! Nemůžu se dočkat na výsledek <3

Reply

To vypada naprosto skvele! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.