Slibovaný vlog o stěhování je konečně online! 

8 comments

Reply

Tak u takového typu videí, spíš ale asi jen od Tebe :D, se nejraději chystám do práce. 🙂 Je totiž skvělé začít ráno s pozitivně naladěnou osobou. I přes ty vyhrocené situace s bytem jsi zůstala i s Vildou úplně v pohodě a snažila ses na tom vidět tu lepší stránku. Teď je celkově šílená situace s hledáním nových bytů, jsem ráda, že se vám něco naskytlo, než budete mít volný byt, který si přejete. Nám se stala docela podobná situace, jen s tím, že se ta rekonstrukce posunula o rok a půl… 😀 Naštěstí nás nechal nynější pronajímatel nadále v našem bytě. A stále tu jsme 😀 :). Jinak vlogy preferuju spíše za delší období – jako takový seriál 😀 :). 

Reply

To je hezký, děkuju <3 Jej, tak doufám, že nám se to už prodlužovat nebude, i když člověk nikdy neví 😀 🙁 xx

Reply

Moc vám oběma fandím a přeju, abyste si v přechodném bytě užili ten čas co nejlépe, a aby o to hezčí byl pak čas strávený v novém vysněném bytě, který určitě bude stát za to čekání! Už se asi opakuu, ale jste (určitě nejen mně) velkou inspirací, jak si dovedete i v nepříjemné situaci najít to pozitivní. Moc držím palce! PS: Taky mám radši týdenní vlogy, kde se toho víc děje. Díky za vaši práci!

Reply

Moc děkujeme! <3 <3

Reply

Ahoj Markét. Viděla jsem vlog a upřímně, nezávidím Vám to. Když už se člověk na něco těší, tak nastanou komplikace. Je fajn, že zatím tedy mate kde být, horší je, ze jste se nemohli dostat do toho vašeho bytu, kde máte být od listopadu. No snad to bude dobrý. Každopádně jsem tě začala sledovat docela nedávno a super! Normální holka, která si na nic nehraje! Mám rada tvé články a videa. Jen tak dál. Držím pěsti ❤️

Reply

Moc děkuju ❤️

Reply

Tak to preju pevne nervy, ale uvidis, ze vsechno dobre dopadne! <3

Reply

❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.