Jak jsem slíbila, mám pro vás článek plný fotek, které se mi nahromadily v telefonu během našich 3 dní v Miláně. Bylo to tak skvělý! I když musím přiznat, že doma je doma, obzvlášť teď, když se konečně ochladilo (úplně se vidím za pár měsíců, jak si za tohle budu nadávat, haha) a užívám si celodenní pálení svíček a popíjení čaje. Každopádně moje tvorba ještě malou chvíli zůstane letní, protože zítra ráno se můžete těšit na vlog z Milána! <3 Jestli můj kanál ještě neodebíráte, budu moc ráda, když to uděláte (klik), moc mě tím podpoříte 🙂 Užijte si zbytek večera!  


As I promised, here are some photos I took with my iPhone during our 3 days in Milan. It was so amazing! Though I have to admit that there’s nothing better to be home, especially now when it’s finally cold outside (I can totally see myself hating myself for this in a couple of months haha) and I’m enjoying lightning candles and drinking hot tea all day. My content is gonna stay summery for a little longer because tomorrow morning my Milan vlog is going up! <3 If you’re not subscribed to my channel, I’d be super happy if you do so (click) because it really supports my work 🙂 Enjoy the rest of your evening! 

8 comments

Reply

Nadherny fotky!
Sarushef blog

Reply

Děkuju 🙂

Reply

Such a beautiful city! I’ve said it already but it really is a place I need to go back to and really visit this time!
Lucie,

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

My sa chystáme do Milána budúci mesiac, tak potom, čo som videla tieto fotky a vlog, tak sa tam teším ešte viac! ❤
Inak kde presne sa nachádza ten VOGUE stánok?

Reply

Moc si to užijte! 🙂 Ten stánek je v centru, kousek od Zara Home 🙂

Reply

Krasny fotky! To jidlo vypada naprosto uzasne, mmmmmh.
Sandra

Reply

Krásné fotky! Už se jak přijdu domu a kounu se na oba vlogy 🙂 Těším se na další článek!

Reply

Milán je hned po Římě jedním z míst, který chci v Itálii navštívit, jelikož Itálii prostě miluju <3 Máš krásný fotky! Mohla bych se zeptat, čím fotíš? Zkoušela jsem to hledat tady na blogu, ale bohužel jsem to nikde nenašla 🙁

Karolína & Korea v Česku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.