IMG_4416 IMG_4422 IMG_4410 copy IMG_4419 IMG_4405 IMG_4425

Overal Lulus / klobouk H&M / sandálky tady / brýle Ray-Ban / kabelka LV

Poslední fotky ze Santorini, poslední outfit ze Santorini a nejspíš poslední letní outfit celkově. Ani nevíte, jak jsem natěšená na podzim, na sychravé dny, svíčky, huňaté svetry a litry čaje. Léto miluju, ale čeho je moc, toho je příliš 😀 Jak to máte vy? 

A protože dnešní počasí tomu úplně nahrává, procházím eshopy a vybírám si podzimní oblečení. Všude jsem si dala do oblíbených asi miliardu kousků, takže to teď musím postupně nějak vyselektovat, ať mi zbyde i na nájem a jídlo, haha 😀 Jinak mám ale během podzimu v plánu fotit outfity častěji – sice to říkám každý rok, ale letos se mi to snad konečně podaří, protože mě to vážně hrozně baví a díky stěhování budu mít určitě víc příležitostí a víc pomocných rukou na focení. Užijte si zbytek soboty! 


These are my last photos from Santorini, the last outfit from Santorini and probably the last summer outfit of this year. You can't imagine how excited I am for the fall, all I want are gloomy days, candles, comfy sweaters and lots of tea. I love summer, but enough is enough 😀 How do you guys feel about it?

And because today's weather is super autumn-ish, I'm scrolling through eshops and choosing some fall clothes. I put a million things in my favorites so I have to start deleting some to make sure I'm gonna be able to pay rent and buy some food haha 😀 Anyways I really want to make more outfit posts during fall – I know I say that every year, but I honestly love it and because we're moving to the capital city, I'm gonna have more opportunities and more photographers to shoot with. Enjoy the rest of your Saturday! 

5 comments

Reply

Taky už jsem nadšená, že počasí venku trošku začíná připomínat podzim!! 🙂 Ta horka nejsou nic pro mě :DD A přesně jak píšeš – svetry, svíčky,… Miluju to <333 Krásné fotky <3

Reply

Joooo <3 Děkuji 🙂

Reply

Ahoj Marketko. Objednala jsem si botičky z asosu co máš na fotce.. Ty letní… Jsou prosím tě pohodlné??? Díky moc Monca

Reply

Jsou super, nosila jsem je celé léto a budu je nosit i letos! 🙂

Reply

Děkuji ti moooc ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.