IMG_2149IMG_2152 IMG_2153

Upřímně nejsem typ ženy, co tráví hodiny v parfumerii a zkoumá nové produkty. Nerada experimentuju, líčím se pořád tak nějak stejně a když mi nějaký produkt vyhovuje, nemám potřebu zkoušet něco nového. Proto asi zklamu všechny, co mi píšou o nějaký makeup tutorial, sice mě líčení baví, ale rozhodně do toho nejsem tak zapálená, jak by se mohlo zdát (kdybyste viděli mojí kosmetickou sbírku a ty starý hnusný štětce, asi byste se lekli:D). Každopádně mi došly zásoby, tak jsem vyrazila do Douglasu a koupila si svojí PRVNÍ konturovací paletku, ve které je i highlighter, který jsem doteď nikdy v životě nepoužívala, haha. Pudr od NYX používám už přes rok, zkusila jsem i minerální ze stejné řady a kompaktní v jiné barvě a všechny byly super. Vzala jsem si ještě dva štětce, jeden na obočí a druhý zkosený na tvářenku, který teď používám na to konturování. A nakonec jsem neodolala nové rtěnce, má krásnou nude/růžovou/lososovou barvu. Rtěnky moc nemusím, mám doma asi 2, ale když už si nějakou dám, vždycky preferuju tyhle jemnější odstíny. 

Doufám, že máte krásný pátek, my zatím koukáme na hokej, ale měla bych už rychle začít balit, za hodinu jedeme na letiště 😀 Pusu!


To be honest I'm not the kind of girl that spends hours in a drugstore and searching for new beauty products. I don't like to experiment with my makeup, I always do the same and when I like a product, I don't want to try anything else. So I'm probably gonna dissappoint all of you who have been asking about makeup tutorial, I'm not really into makeup (if you saw my makeup bag and my old and ugly brushes, you would have been shocked:D). Anyways, I ran out of a few products so I went to Douglas and bought my very FIRST contour pallette, there's even a highlighter inside, I've never owned any, haha. I've been using the NYX HD powder for over a year now, I also tried the mineral one and the yellow one, they're all great. I also bought two new brushes, one for my eyebrows and one for a blush which I'm using for the contouring. And I also bought a new lipstick in this pretty nude/pink/orange color. I'm not really into lipsticks, I have like two of them, but when I decide to wear it, I always go for these natural colors. 

I hope you're having a lovely Friday, we're watching the olympics, but I should start packing my suitcase because we're leaving for the airport in an hour 😀 Hugs!

3 comments

Reply

To zni skvele, diky za tipy! Ten NYX pudr zni skvele. <3

Reply

Mám to tak stejně 🙂 A poprvé jsem vyzkoušela lak od Loreal a fakt jsem se zamilovala, takže chci další odstíny! 😀 Ten tvůj vypadá krásně 🙂

http://www.mummysweetbaby.blogspot.cz

Reply

Hehe 😀 Viď, je boží! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.