Krásnou sobotu! Doufám, že si užíváte víkend. Já odpočívám doma, takže nemám žádné nové fotky, ale projela jsem alespoň fotky v telefonu z posledních pár týdnů, takže dnes mám pro vás iphone random.  


Happy Saturday! Hope you're having a lovely weekend. I've been relaxing at my parent's house so I don't have any new photos for you, but I went through my phone gallery and here are some photos from the past few weeks.

Náš Štědrý den v pidi letadle nad Alpami.


Our Christmas day spent up in the sky above the Alpes.

Jedna z mých oblíbených snídaní v poslední době – jahodový mussli mix od Alnatury a rýžové mléko <3


One of my favorite breakfasts lately – strawberry cereal mix from Alnatura with rice milk <3

Gym time! Musím se ale přiznat, že jsem tenhle týden cvičila jen jednou, byla jsem v jednom kole a na cvičení jsem neměla ani pomyšlení. Příští týden mě toho taky čeká celkem dost, ale snad se mi podaří si trochu líp naplánovat čas.


Gym time! Although I have to admit that I worked out only once this week, I was super busy and I didn't even feel like working out. I'm having a busy week next week again, but I hope I'll have a better time management. 

Příroda je čarodějka! Nikdy mě to nepřestane fascinovat..


The magic of the nature always amazes me..

Randíčko s Terkou v EMA espresso bar.


Coffee date with my babe at EMA espresso bar.

Já a můj ranní čaj. Miluju rána!


Me and my morning tea. I love mornings!

Outfit z minulého týdne & detaily


My outfit from last week & details

Tyhle kalhoty jsou ta nejvíc pohodlná věc, co jsem si kdy koupila! Už se nemůžu dočkat, až je na jaře začnu nosit. Nosila bych je klidně hned, ale nějak mě nenapadá, jak je zkombinovat. Nápady?


These pants are the most comfy piece of clothing I've ever bought! I cant wait for spring to come. I would love to wear them now, but I can't come up with outfit ideas. What do you think?

Šla jsem sama na oběd a paní z mé porce usoudila, že je to oběd pro dva, tak jsem dostala dvoje hůlky i sojovku 😀 Kolik normálně sníte sushi? Já bych toho do sebe nacpala hromadu.. // Včera jsem byla u kadeřnice, už jsem to potřebovala jako sůl. Vlasy jsou vlastně jediná věc, kterou si nechávám zkrášlovat, nechodím ani na nehty, ani na kosmetiku, ani na nic jiného, takže o to víc si to vždycky užívám! 


I had lunch by myself and the lady assumed that the portion is for two people so she gave me two chopsticks and soy sauces 😀 How much sushi can you eat? I could eat tons of it.. // I went to my hairdresser yesterday, it was well-needed. Hair is the only thing I get done regularly, I never get my manicure or facial done, so I always enjoy the time at the saloon so much!

7 comments

Reply

Krásné fotky <3 Moc ti to sluší!

http://www.mummysweetbaby.blogspot.cz

Reply

Děkuji moc <3

Reply

Tvoje příspěvky jsou vždycky nejlepší zlepšení večera!?

Reply

A tyhle komentáře jsou nejlepší zlepšení toho mýho!! <3 <3

Reply

Randomy jsou uplne nejlepsi! <3 To susi bych si hned dala. 

Sandra

Reply

Na té fotce s ranním čajem jsi taková kočka! <3 Jinak sushi miluju, ale takovou porci bych asi nezvládla :DDD

Reply

Děkuju <3 No nebláázni, já bych zvládla i víc 😀 Achjo 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.