LEDEN / JANUARY

img_1069-kopie

Naše úplně první fotka v roce 2017! Haha. // Our very first photo in 2017! Haha.

img_1066-kopie img_1064-kopie

Do nového roku jsme vstoupili s Anetkou a Theodorem v Jindřichově Hradci. Bylo to moc fajn! // We spent our New Year's Eve in Jindřichův Hradec with Anet and her boyfriend Theodor. 

rome3 (kopie) IMG_1661 (kopie) rome1 (kopie) IMG_1783 (kopie)

Hned první měsíc letošního roku byl ve znamení cestování, vyrazili jsme s Vildou do Říma, který nás naprosto okouzlil. // We started our year with traveling. We went to Rome and fell in love with this beautiful city. 

ÚNOR / FEBRUARY

IMG_2451 IMG_2463 IMG_2477 (kopie)V únoru jsem si kromě zimy a sněhu užila nádherného Valentýna. Můžete zabrouzdat v archivu, pokud vás zajímá, co si pro mě přítel připravil 🙂 // Except for the cold and snow, I enjoyed the most beautiful Valentine's day in February. If you're curious about what we did, you can find it in my archives 🙂 

IMG_2635 (kopie)

V únoru taky skončila moje noční můra a Markétka Matějíčková ze salonu Posh mi zachránila vlasy! // Also my nightmare ended and Markéta Matějíčková from the Posh saloon saved my hair in February.

IMG_2807

Ani se mi nechce věřit, že tahle fotka je z konce února.. Jaro přišlo letos brzo 🙂 // I can't believe that this photo was taken at the end of February.. Spring came early this year 🙂 

IMG_2867

Poslední rande v Praze před tím, než přítel odjel na Erasmus do Innsbrucku. Měla jsem z toho strach, představa, že se neuvidímě 4 měsíce mě děsila, ale naštěstí jsme to zvládli krásně a díky jeho rozvrhu jsme spolu byli celkem často. // The last date in Prague before my man went to Innsbruck for Erasmus. I was a bit scared of it, the thought of not being together for 4 months was terrible, but thanks to his schedule we managed to be together a lot. 

BŘEZEN / MARCH

IMG_3109Opravdové jaro přišlo! // The real spring came! 

love

Hned po pár týdnech přijel Vilda do Čech.. // My man came to the Czech Republic after a few weeks..

IMG_3350

A oslavili jsme to spoustou zmrzliny z Créme de la Créme! // And we celebrated it with lots of icecream! 

DUBEN / APRIL

IMG_3478 IMG_34823. dubna jsem oslavila svoje 21. narozeniny! S Anet a Terkou jsme si zašly na sushi a potom na zmrzlinu. Jo, snědla jsem letos opravdu hodně slaného arašídu s čokoládou z Créme 😀 // On April 3rd I celebrated my 21st birthday! Me, Anet and Teri had sushi for dinner and then we went to the city centre for some icecream. Yes, I ate a lot of salted peanuts and chocolate icecream 😀

IMG_3653

V půlce dubna jsem vyrazila s přítelem do Innsbrucku a začala jsem mu ten Erasmus dost závidět. Bylo tam tak nádherně! // In the middle of April I went to Innsbruck and I started to being jealous that he was there for Erasmus. It's such a beautiful city!
 
IMG_3796 gardaland IMG_3885 veronaMůj narozeninový dárek od Vildy – výlet do Itálie k Lago di Garda, do Verony a do Gardalandu! Byly to asi moje nejlepší narozeniny ze všech! // My birthday gift – a trip to Italy to the Lake Garda, Verona and Gardaland! It was probably my best birthday ever! 

KVĚTEN / MAY

IMG_4300 V květnu jsem si hlavně užívala poslední chvilky v Praze, než jsem se oficiálně odstěhovala. Občas se mi zasteskne po našem holčičím studentském bytě v Dejvicích.. Bylo to super. // I enjoed the last moments in Prague before I moved out. Sometimes I miss our small girly college apartment.. It was awesome. 

IMG_4461 IMG_4456

S holkama jsme si udělaly piknik s dobrotama z Chutnej. // I had a lovely picnic with my girls. Lots of yummy food! 

A úspěšně jsem ukončila 2. rok na MKPR. Zkoušky jsme s Anetkou oslavily jak jinak než zmrzkou z Créme de la Créme! // And I finished my 2nd year at university. We celebrated our exams with icecream from Créme de la Créme of course!

Protože se mi někdy během března zase vrátily problémy s hormony, hledala jsem, jak z toho ven. V květnu jsem šla úplně poprvé na akupunkturu, která mě doslova zachránila a byla (a pořád je) důležitou součástí celého mého roku, proto pana doktora nemůžu v tomhle článku opomenout. Na druhou část se můžete těšit brzy! <3 // Around March my old hormonal problems came back and I was desperately looking for help. In may I had my first acupuncture treatment done and it honestly saved me and it was (and still is) a very important part of my year, so I can't forget to mention my amazing doctor in this throwback. The second part of this recap will be up very soon! <3

5 comments

Reply

Uzasnej clanek❤️

Reply

Děkujuu <3

Reply

Krásne fotky, mala si naozaj nádherný rok!:) Ja si neviem predstaviť, že by som s mojim priateľom nebola 4 mesiace, dosť čo už teraz máme vzťah na ďiaľku a už keď spolu nie sme jeden víkend, tak šaliem!

<a href="http://www.sajafrey.com/">Saja Frey Blog</a>

Reply

Děkuju 🙂 My jsme taky měli vztah na dálku 5 let a teď mi to připadá úplně nepředstavitelný, když spolu žijeme a jsme spolu pořád 🙂 Ale když je láska silná, zvládne se úplně všechno 🙂 xx

Reply

Ahoj Markétko, moc ráda tě sleduju. Důvod proč píšu zrovna pod tenhle článek je, že jsme teď s přítelem na stejné vysoké a chceme s v červenci přihlásit společně na erasmus. Není však jisté, zda nás vezmou oba a když by vzali jen přítele, nejspíš by odjel i tak. A to konkrétně do Norska. Nebyla by tedy nespíš možnost se vidět (možná tak 3x během semestru) A ještě to je na 6 měsíců. Bojím se, aby to náš vztah vydržel a zajímal by mě tvůj názor na tuhle situaci, jelikož Váš vztah s Vildou mi přijde opravdu jedinečný. Měj se moc krásně, hodně zdraví tobě, Vildovi i malé <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.