On our way to lunch

Brrrrr, it's so cold outside! Feels like fall is knocking on the door. I'm not complaining though, I'm more than excited! I'm gonna spend the rest of my day in my PJs next to the fireplace with my man, I'm gonna do my nails etc as I told you yesterday. And I should probably write some annoying shit for school because I couldn't force myself to do it the whole summer! Typical me haha. Hope you're having a lovely Saturday babes!


Brrrr, venku je taková zima! Vypadá to, že podzim už vážně klepe na dveře. Já si teda nestěžuju, už se na to moc těším! Zbytek dnešního dne strávím v pyžamu u krbu s mým mužem, udělám si nehty a tak dál, jak už jsem vám psala včera. A taky bych měla začít psát jednu úplně debilní práci do školy, protože jsem se za celé léto nedonutila k tomu sednout! Klasická já, haha. Doufám, že si hezky užíváte sobotu! 

4 comments

Reply

No to jo, nedavno jsem jela na kole a rikala si, ze dlouho uz delat moct nebudu… 🙁 Proc nezustane leto naporaaaaaad???

Reply

Zkus žít pár měsíců v tropech a přejde tě to 😀 Já taky vždycky chtěla léto a teplo nonstop, ale po 3 měsících v Asii mi střídání ročních období připadá jako ten největší dar, co tu máme 🙂 

Reply

I'm so excited for fall as well, I love this season so much, it has to be my favorite one (but then again, I say that about every season!)

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Yaay! That’s awesome, you’re pretty much in love with the whole year hehe, love it! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.