IMG_3421

I was a good girl and I had a proper sick day today and I have to say that I'm feeling much better now! I was really bored though so fter breakfast I did my manicure, I chose the same nail polish because I just can't get enough of it, it's such a pretty color. 

// Byla jsem poslušná a měla jsem klidný nemocný den, jak jsem slíbila. Musím říct, že se cítím o dost líp! Dost jsem se ale nudila, takže jsem si po snídani udělala manikúru, zvolila jsem stejný lak jako minule, nemůžu se té nádherné barvy nabažit.

IMG_3423

This is what I had for lunch today, some quinoa, broccoli, smoked tofu and avocado. Full of healthy protein, fats and fiber. 

// Tohle byl můj dnešní oběd, quinoa, brokolice, uzené tofu a avokádo. Spousta zdravých bílkovin, tuků a vlákniny.

IMG_3426

I also started reading a new book, it's some kind of a love story by Nicholas Sparks. 

// Začala jsem číst novou knížku, nějaký román od Nicholase Sparkse.

IMG_3430

My beautiful rose <3 

// Moje krásná růžička <3
 

Now I'm watching my boyfriend's hockey game online, they have to win today so wish them luck guys! Hope you had a lovely Friday. x

// Teď se dívám online na přítelův hokejový zápas, dneska musí vyhrát, tak jim držte palce! Doufám, že jste měli krásný pátek. x

One comment

Reply

So happy that you took this time for yourself! And raelly happy that you're feeling beter! Hopefully this is behind you now!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.