DSCF0601 DSCF0722DSCF0702 DSCF0615 DSCF0732 DSCF0719 DSCF0663

It’s Thursday and you already know what it means. Throwback time! Today I want to show you photos from Milan where we were in July 2015 during our road trip. These photos are not on my old blog, because during that time I moved from blogspot to wordpress and after a year I didn’t extend the license for my domain because I wasn’t blogging back then, so everything got deleted. So I’m super happy that I’m gonna have them in my archives here now. I fell in love with Milan, it’s such a beautiful city. And we also had the best vegan burgers ever there! 

I hope you’re having a lovely day. I’m gonna do my workout now and later today I’m gonna go for a walk because the forecast says it’s the last sunny day today so I have to enjoy it. What are you guys up to today? x

//

Je čtvrtek, takže už určitě všichni víte, co to znamená. Čas na další throwback! Dnes vám chci ukázat fotky z Milána, kde jsme byli v červenci 2015 během našeho road tripu. Tyhle fotky nejsou ani na mém starém blogu, protože v té době jsem se přesunula z blogspotu na wordpress a po roce jsem si neprodloužila doménu, protože jsem tehdy neblogovala, takže se všechno smazalo. Jsem ráda, že je teď budu mít v archivu tady. Miláno jsem si zamilovala, je to překrásné město. Navíc jsme tam měli ty nejlepší veganské burgery! 

Doufám, že všichni máte překrásný den. Já jdu teď cvičit a odpoledne chci jít na procházku, protože podle předpovědi je dnes poslední slunečný den, tak si ho chci pořádně užít. Co dnes děláte vy? x

8 comments

Reply

Wau, ja som do Milána chcela ísť s priateľom v januári, ale nejako nám to nevyšlo, no je to jedna z destinácií, ktoré by som chcela vidieť 🙂 Krásne Duomo..atd 🙂 Super inak áš nádherné vlasy.

Sledujem 🙂

http://www.sinnamona.blogspot.com

Reply

Určitě se vám tam bude líbit 🙂 My tam teda byli jen jeden den a bohatě to stačilo, je to takové ideální město třeba na prodloužený víkend 🙂 Děkuju moc! 

Reply

Fotky jsou nádherné! Miláno je jistě úžasné město 🙂

Reply

Děkuji 🙂

Reply

It looks amazing! I really hope I can go to Italy this summer!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Reply

Yeah Italy is the best <3

Reply

Krásný fotky, letní, provokativní, když u nás ted zrovna sněží 😀

Reply

Faakt? U nás je celý týden skoro léto 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.