IMG_2301 IMG_2304 IMG_2306

Dipbrow Pomade by Anastasia Beverly Hills, in the shade Dark Brown

You guys ask me a lot about my eyebrows, it has always been one of the most important things for me when it comes to my make up. It can change your whole entire face so I want it to look as good as possible. Until now I've been using my Naked Basic eye shadow palette from Urban Decay, I just used the shade "faint" on my eyebrows and it worked fine, but only when I had a foundation on. That's the reason why I wanted to try this gel from Anastasia Beverly Hills, I read so many amazing reviews about this product so I finally got my hands on it too. I ordered it at cultbeauty, it took about two and a half weeks until the package came. I have to say that I absolutely love it, you only need the smallest amount for both eyebrows and it's super easy to work with. And the best thing is that is stays on really well and it doesn't smudge around, which I'm gonna appreciate especially during summer. 

//

Hodně často se mě ptáte na moje obočí, vždycky to pro mě byla jedna z nejdůležitějších věcí co se týče make upu. Obočí dokáže úplně změnit váš celkový vzhled, takže jsem se vždycky snažila, aby vypadalo co nejlépe. Doteď jsem používala Naked Basic paletku od Urban Decay, jsou to klasické oční stíny a odstínem "faint" jsem si tvarovala i obočí. Celkem mi to vyhovovalo, ale jen tehdy, kdy jsem použila i makeup, bez něj totiž stín na kůži vůbec nedržel. Proto jsem už dlouho chtěla vyzkoušet tenhle gel od Anastasia Beverly Hills, všude jsem na něj četla úžasné recenze, takže mám radost, že se konečně může zabydlet na mém toaletním stolku. Objednala jsem si ho na cultbeauty a trvalo asi dva a půl týdne, než mi balíček dorazil. Musím říct, že jsem si tenhle gel okamžitě zamilovala, na obě obočí stačí úplně maličkaté množství produktu a pracuje se s ním opravdu snadno. A co je nejlepší, skvěle drží a nerozmazává se, což hlavně v létě vážně ocením. 

3 comments

Reply

Nice!!

 

http://comeonshine.blogspot.pt/

Reply

Vypadá skvěle 🙂 vždy se mi líbilo, když ho používala myslím Jaclyn Hill ve videích, souhlasím, obočí dělá obličej a pořád dost lidí si to ne až tak uvědomuje.

Reply

Je pravda, že tenhle gel nebo spíš vosk na obočí si všichni strašně chválí. Neslyšela jsem na něj snad jedinou negativní recenzi. Já sama využívám právě tu Naked basic paletku a zatím si vůbec nemůžu stěžovat 😀 ale kdo v, třeba taky jednou vyzkouším právě tohle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.