IMG_1948 (kopie)

Smoothie bowl (the smoothie: bananas, raspberries, vanilla protein powder and water, toppings: banana, seeds, almonds) and gluten free avocado toasts. 

IMG_1951 (kopie)

Potatoes, smoked tofu, avocado, veggies and wallnuts. 

It's time for some food inspiration! Some of you asked me if I could make more "what I ate today" posts so here you have it. You know that I love to live healthy and I would be more than happy if this place could also be a source of food and workout inspiration for you. This is what I had for breakfast and lunch. I'm finally starting to feel like a normal human being today. I slept for like 10 hours, did a short workout and now I'm gonna do some cleaning and laundry. Not the most interesting day, but I'm more than satysfied with it after walking 20km plus a day hehe. Hope you're having a great day babes!

//

Je čas na food inspiration (snažila jsem se vymyslet nějaký český ekvivalent, ale všechno to znělo hrozně blbě, tak se omlouvám haha)! Několik z vás mě prosilo, jestli bych mohla dělat víc článků o jídle, takže tady to máte. Víte, že na zdravém životním stylu si zakládám a byla bych moc ráda, kdyby tohle pro vás bylo místo, kde získáte nějakou inspiraci i ohledně jídla a cvičení. Tohle jsem dnes měla k snídani a k obědu. Konečně se začínám zase cítit jako normální člověk, spala jsem asi 10 hodin, zacvičila jsem si a teď jdu prát a uklízet. Není to úplně nejzáživnější den, ale po každodenní dvacetikilometrové chůzi mi to teď naprosto vyhovuje hehe. Doufám, že máte skvělý den! 

One comment

Reply

Love reading this post! I'd definitely love to see more of that and your workout routine as well!

Lucie, xx

 

http://thefrenchpier.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.