img_6973 img_6978 img_6995img_6979

Hi loves <3 Sorry for the bad update, but I have a few excuses. My uni started yesterday so I went to Prague and I had a lot of stuff to do. We also don't have internet in our apartment yet so I have to work on the blog in between my courses. It's also raining every day so it's impossible to shoot some pretty photos for you (ehm, and I'm wearing my ugly rainboots all day). And also my skin is going crazy again for some reason so I'm just not in the mood for taking photos of me. It's one of the worst feelings I know, especially when you're a blogger. But I hope it's gonna be ok soon since I think my body is finally in balance after the birthcontroll. These things take time which is so annoying, I want everything quickly and immediately, I'm not a patient person at all haha.  

Anyways, I had a lovely morning today. I had a delicious breakfast and coffee with my best friend, it was really cozy because it was raining outside and it was just a perfect start of my day. Now I'm at school and I'm gonna be here until 8 PM. Tuesdays are gonna be tough I think. I have to go now. Hugs!

//

Ahoj <3 Omlouvám se za špatný update, ale mám několik výmluv. Včera mi začala škola, takže jsem jela do Prahy a musela zařídit spoustu věcí. Navíc v bytě ještě nemáme internet, takže můžu pracovat jenom ve škole mezi přednáškami. Taky teď pořád prší, takže je skoro nemožné nafotit něco hezkého (ehm, navíc  celý den nosím své ošklivé holinky). A taky se mi z nějakého důvodu znovu zbláznila pleť, takže upřímně nemám ani náladu se fotit. Je to pro mě jedna z nejnepříjemnějších věcí, obzvlášť z pohledu blogerky. Snad se to ale rychle znovu srovná, protože myslím, že jinak se moje tělo po antikoncepci už srovnalo. Tyhle věci trvají dlouho, což je dost otravné, já bych chtěla všechno rychle a hned, nejsem vůbec trpělivý člověk haha.

Jinak jsem dnes měla krásné ráno. S kamarádkou jsme šly na snídani a kafe, venku pršelo a bylo to hrozně útulné. Perfektní začátek dne. Teď jsem ve škole a budu tu až do osmi do večera. Úterky asi budou dost únavné. Teď už musím jít, pusu!

4 comments

Reply

That looks soo yummy and you look lovely 

 

<a href="http://lifeisjustrosie.tv/">Life is just Rosie</a>

<a href="https://www.instagram.com/lifeisjustrosie/">Instagram</a>

Reply

Thank you Rosie 🙂

Reply

Markétko proč jsi vysadila antikoncepci?

A jak na to reagoval přítel? Nezlobil se, že se budete muset chránit jinak? Pro chlapy je nejpohodlnější, když holka bere HA. Já se nesetkala s moc dobrým ohlasem, když jsem oznámila, že HA už nechci brát. Xx

Reply

Protože je to nepřirozená věc, která ničí tělo. Lituju, že jsem jí kdy brala. Přítel mi dva roky před vysazením sám řekl, ať jí neberu, když se ve škole dozvěděl, co to vlastně s tělem dělá. Kdybych měla přítele, který by jenom kvůli svojí pohodlnosti riskoval moje zdraví, asi bych s ním dlouho nebyla 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.