bags

I need some nice and high quality handbags! At least one or two in black and maybe a few more in some different colors. I've been buying bags in regular clothing shops like Mango, H&M etc. lately, the only high-end bag I had was my Louis Vuitton, which I decided to sell a few months ago. I'm very glad I did it, it's not a bag that I want to have anymore. I've always been a big handbag lover (my boyfriend could tell you a billion stories about it), so here are my top favorites, I want them all! The Givenchy one is faux leather, I'm so happy they have a cruelty free handbag, but the price is still pretty high even though it's not a real leather. The other bags are from Alexandra K which is the most amazing brand ever. Maybe I'll spoil myself a little bit for Christmas with one of these bags. Do you have a dream bag?

//

Potřebuji nějaké pěkné a kvalitní kabelky! Alespoň jednu nebo dvě černé a možná pár dalších v různých barvách. Poslední dobou jsem si kupovala kabelky v normálních obchodech jako je Mango, H&M a tak podobně, jediná opravdu kvalitní kabelka, kterou jsem měla, byla moje Louis Vuitton, kterou jsem se rozhodla před pár měsíci prodat. Jsem ráda, že jsem to udělala, už to není kabelka, kterou bych chtěla vlastnit. Vždycky jsem ale byla velká milovnice kabelek (přítel by vám o tom mohl vyprávět milion historek), a tohle je pár mých vysněných, chtěla bych je všechny! Ta Givenchy je ze syntetické kůže, jsem vážně ráda, že dělají i cruelty free kabelky, ale je i tak dost drahá na to, že není z pravé kůže. Ostatní kabelky jsou Alexandra K, což je ta nejlepší značka na světě. Možná si udělám na Vánoce radost jednou z nich. Jaká je vaše vysněná kabelka?

2 comments

Reply

Já jsem spíš na boty zase 😀

Marky, prosím tě, za co jsi byla na posledním zvonění na SŠ?

Reply

Prostě jsou dva typy holek, jedny jsou na boty, druhé na kabelky hehe 😀 Měla jsem na sobě bílé šatičky, červenou čelenku s puntíky s ladící kabelkou a balerínkama a červenou rtěnku, takže takové retro 🙂 Vypadalo to hezky a nemusela jsem shánět nic složitého 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.